Lachgas ampullen overspoelen ook Utrechts Gagelbos - De Utrechtse Internet Courant Lachgas ampullen overspoelen ook Utrechts Gagelbos - De Utrechtse Internet Courant

Lachgas ampullen overspoelen ook Utrechts Gagelbos

Lachgas ampullen overspoelen ook Utrechts Gagelbos
Een deel van de gevonden lachgas ampullen. Foto: Twitter @boswachterTim
De lege lachgas ampullen die je tegenwoordig op veel drukke straten in Utrecht aantreft, worden nu ook in grote getale gevonden in het Utrechtse Gagelbos. Dat heeft boswachter Tim laten weten via Twitter.

De lege lachgas ampullen die je tegenwoordig op veel drukke straten in Utrecht aantreft, worden nu ook in grote getale gevonden in het Utrechtse Gagelbos. Dat heeft boswachter Tim laten weten via Twitter.

Hij plaatste twee foto’s waarop de aangetroffen ampullen te zien zijn. De ijzeren lachgaspatronen op de foto’s zijn in een maand tijd bij elkaar geraapt door Tim en zijn collega’s.

“In tegenstelling tot de gebruikers, is het lachen mijn collega’s wel vergaan”, schrijft de boswachter via het sociale medium. Prullenbakken plaatsen helpt ook niet. In een tweede tweet legt Tim uit: “Het is echt belachelijk. En extra prullenbakken plaatsen werkt ook niet, want ze flikkeren het werkelijk overal neer.. behalve de prullenbak.”

7 Reacties

Reageren
 1. Stephanie

  Wat is er gebeurt met lekker spacen en low profile drugs gebruiken zonder dat iemand er erg in had of er iets van merkte in het bos of park…..? Is toch veel leuker? of ben ik nu echt in een midlifecrisis aan het komen……?

 2. Jaap

  dit zegt niks over drugs, maar meer over de mensen die het gebruiken 🙁 🙁

 3. Erwin

  Ja je moet wat als je niet mag drinken van je geloof….

 4. Jan

  Jep, dit spul wordt gebruikt door tuig van de eerste orde. Datzelfde tuig dat continu energy drink blikjes, snoepzakjes en andere troep op de straten achterlaat als ze weer eens ergens staan te hangen. Die hele #yolo generatie zit straks aan de diabetes en permanente hersenbeschadiging door overmatig gebruik van lachgas wat niet bedoelt is voor menselijke consumptie.

 5. Berend

  @Jan: Lichtelijk overdreven. Van mensen die in de thuissfeer wat lachgas nemen, daar heeft niemand last van. En dat zijn natuurlijk niet uitsluitend pubers/hangjongeren. Maar als je er zo’n teringzooi van maakt in een natuurgebied, dan verdien je het predikaat ‘tuig’ wel, ja.

 6. MJPD

  @Jan Niet zozeer “tuig”, maar het gaat vaak wel om de bevolkingscategorie die Erwin aangeeft. Hier in Tolsteeg ook, stapels ampullen op parkeerplekken en op Smaragdplein. Het op straat flikkeren schijnt onderdeel van het “ritueel” te zijn, want anders komt pappie of mammie er misschien achter. Ben vorig jaar bij de Blokker geweest die deze ampullen verkoopt, maar die zagen er geen heil in om het uit de handel te halen.

 7. Ben

  Hier in de straat ook. En inderdaad afval uit de auto pleuren. Wat een onaangepaste lui, Mohammed was vergeten het onderdeel rentmeesterschap over te pennen, of het is in de tweede versie geschrapt?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).