Louis Hartlooper Complex laat weer compilatie zien van de leukste kattenfilmpjes Louis Hartlooper Complex laat weer compilatie zien van de leukste kattenfilmpjes

Louis Hartlooper Complex laat weer compilatie zien van de leukste kattenfilmpjes

Louis Hartlooper Complex laat weer compilatie zien van de leukste kattenfilmpjes
Liefhebbers van kattenfilmpjes kunnen binnenkort in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht hun hart ophalen. Volgende maand keert namelijk weer het CatVideoFest terug naar het Utrechtse filmtheater.

Liefhebbers van kattenfilmpjes kunnen binnenkort in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht hun hart ophalen. Volgende maand keert namelijk weer het CatVideoFest terug naar het Utrechtse filmtheater.

Elk jaar stelt CatVideoFest uit ontelbare uren van ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo’s en klassieke internetfilmpjes een compilatie samen van de allerleukste kattenfilmpjes. Op het internet doen kattenfilmpjes het namelijk heel goed.

De film is op 8 augustus in verschillende bioscopen en filmhuizen over de hele wereld te zien. Op die datum is het ook Wereld Kattendag. Een deel van de inkomsten van de film wordt dan ook gedoneerd aan lokale organisaties die zich inzetten voor de opvang van katten en dierenwelzijn.

Vorig jaar was er ook al een CatVideoFest bij het Louis Hartlooper Complex. De film van dit jaar duurt ruim 70 minuten. Vanaf 3 augustus zijn de tickets te bestellen bij het Utrechtse filmtheater.

10 Reacties

Reageren
 1. Hugo Aylva

  Leuk! Én tevens is vandaag bekend geworden dat Louis Hartlooper en Springhaver een broertje/zusje krijgen: Slachtstraat (op de oude locatie van het Hoogt). Dat is goed nieuws voor iedere film- en horecaliefhebber in Utrecht.

 2. Erwin

  @hugo: dat is al een paar maanden bekend hoor ☝🏼

 3. Norbert

  Yaaay Hugo wat een leuk nieuws!!

 4. Herman

  Welke maatschappelijke boodschap zit er in kattefilmpjes?

 5. Wouter

  @Herman, ik denk: til niet overal te zwaar aan, ontspan en heb plezier. 😃

 6. Hugo Aylva

  @Erwin: nou, de plannen waren inderdaad al bekend, maar gisteren is het definitief geworden.

 7. Marian S

  gelijk weer katten naar elkaar?

 8. Herman

  @Wouter, ik beleef veel plezier en geniet met volle teugen.
  Ook van kattefilmpjes, you tube en Facebook staan er vol mee.
  Maar in deze bios waar meestal echte films draaien die we pas na afloop en heel veel bier beginnen te snappen zou ik dit niet verwachten.

 9. BdV

  @Herman: Misschien is de maatschappelijke boodschap juist het ontbreken van de maatschappelijke boodschap. Het zet de mensen aan het denken. Met deze film zet je je gedachten tijdelijk op non actief, om na afloop weer fris op te kunnen starten en hernieuwde inzichten in de betekenis van ons bestaan te vinden.

 10. Willem

  Onzin zeg. Is Utrecht nou zo truttig of ben ik nou zo zuur.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).