Man tekent groot hart voor zichzelf op wegdek | De Utrechtse Internet Courant Man tekent groot hart voor zichzelf op wegdek | De Utrechtse Internet Courant

Man tekent groot hart voor zichzelf op wegdek

Man tekent groot hart voor zichzelf op wegdek
Bron: Instagramaccount Michael Politie
Een man heeft in Hoograven een groot hart op straat geschilderd. Aan de gealarmeerde politie verklaarde de schilder dat hij het kunstwerk maakte omdat hij veel van zichzelf houdt.

Een man heeft in Hoograven een groot hart op straat geschilderd. Aan de gealarmeerde politie verklaarde de schilder dat hij het kunstwerk maakte omdat hij veel van zichzelf houdt.

De politie kon het niet waarderen. “Sommige kunstwerken zijn best mooi, maar deze viel daar dus echt niet onder”, aldus één van de agenten.

De politie werd gebeld door een voorbijganger. Deze melder zou de ‘kunstenaar’ al hebben aangesproken, maar de man gaf aan te druk te zijn met zijn werk. De man heeft van de politie te horen gekregen dat hij de kosten van de reiniging moet betalen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sommige kunstwerken zijn best mooi maar deze viel daar dus echt niet onder. We kregen een melding van een man die iets op de weg aan het schilderen was. De melder zou de man hebben aangesproken maar de man gaf aan dat hij druk was met zijn kunstwerk. Gezien dit toch niet helemaal de bedoeling was zijn wij het gesprek maar even met hem aangegaan. De man gaf aan dat hij het kunstwerkje voor zichzelf had gemaakt. Ondanks dat de man erg van zichzelf hield hebben wij hem verzocht dit niet meer te doen. Tevens hebben wij hem aangegeven dat de gemeente de kosten van het reinigen van het wegdek bij hem zou gaan neerleggen. De man dacht toen dat hij met een zwabber het weg kon krijgen. Dit werkte niet helemaal zoals hij verwacht had….. —————————————————————————- #politie #police #utrecht #utrechtzuid #protect #patrol #bluelinestrong #cops #thinblueline #backtheblue #bluelivesmatter #alllivesmatter #photo #policeman #blue #patrolcar #patrol_cars #policecar #policepics #030 #policepictures #politienederland #instacops #instacop #instanederland #instaworld #policeofficer #instagram

Een bericht gedeeld door Michael (@michael_politie) op

7 Reacties

Reageren
 1. Edwin

  Dacht dat stoepkrijten sinds dit jaar is toegestaan? Is er een leeftijdsgrens? Of zou een commissie moeten bepalen of het een kunstwerk betreft en niet een voorbijganger?

 2. Rietje

  @Edwin. Hahaha, dat dus.

 3. Tom

  @Edwin Waarschijnlijk was dit dan dus geen stoepkrijt maar verf. Lijkt me dat dat nog steeds niet mag.

 4. Hans

  Alternatieve straf: verplichte cursus volgen bij schilderscollectief ‘De Strakke Hand’.

 5. w

  volgende keer een kaartje naar jezelf sturen? dat scheelt een hoop gedoe

 6. uu

  Goede tekst! prettig gestoord, moet kunnen.

 7. wollie

  haha, hier hou ik wel van

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).