Pepernotenwinkel opent in Hoog Catharijne - De Utrechtse Internet Courant Pepernotenwinkel opent in Hoog Catharijne - De Utrechtse Internet Courant

Pepernotenwinkel opent in Hoog Catharijne

Pepernotenwinkel opent in Hoog Catharijne
Utrecht is vanaf maandag een tweede pepernotenwinkel rijker. In winkelcentrum Hoog Catharijne wordt De Pepernotenfabriek geopend.

Utrecht is vanaf maandag een tweede pepernotenwinkel rijker. In winkelcentrum Hoog Catharijne wordt De Pepernotenfabriek geopend.

Het is de tweede vestiging van De Pepernotenfabriek na de Vismarkt. De winkel op de stationstraverse gaat vijftig verschillende smaken pepernoten verkopen waaronder drop, appeltaart, tompouce en melkchocolade-kokos.

De winkel is geopend tot en met 5 december 2017.

 

Gekoppelde berichten

6 Reacties

Reageren
 1. herman

  Marketing anno 2017, je noemt zo’n zaak doodleuk pepernotenfabriek… Er is geen machine te zien en die pepernoten zijn al maanden geleden elders gebakken. En dan zonder blokken of blozen gewoon 4,95 euro voor zakje pepernoten a la creme of spinazie durven vragen.

  Past prima in het rijtje friet van een topkok of een coquette voor slechts 7,95 euro en extra topping voor slechts 2,95 euro.

  Knap hoor om dit te bedenken en dat het nog werkt ook….

 2. Katja

  Als ik dropsmaak wil, koop ik drop.
  Wat een onzin allemaal.

 3. Willem

  Wat een enorme kwalitatieve impuls voor HC en voor de binnenstad in het algemeen!
  Sjongejonge

 4. Erwin

  Serieus mensen, zelfs hierover gaan zitten zwartepieten?

  Je hoeft er niet te kopen en je mag er geheel vrijblijvend langslopen.

 5. Jolanda

  KRUIDnoten

 6. Klaas

  Jaa Jolanda!
  KRUIDNOTEN

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).