ProRail reageert geschrokken op filmpje van aanrijding op station Utrecht Centraal ProRail reageert geschrokken op filmpje van aanrijding op station Utrecht Centraal

ProRail reageert geschrokken op filmpje van aanrijding op station Utrecht Centraal

ProRail reageert geschrokken op filmpje van aanrijding op station Utrecht Centraal
Still van de video
Op Dumpert is zondag een filmpje verschenen waarop te zien is hoe een jongen wordt aangereden door een trein op station Utrecht Centraal. Ook is er vandaag een video op de website van De Telegraaf gepubliceerd over een verkeersruzie in de stad.

Op Dumpert is zondag een filmpje verschenen waarop te zien is hoe een jongen wordt aangereden door een trein op station Utrecht Centraal. Ook is er vandaag een video op de website van De Telegraaf gepubliceerd over een verkeersruzie in de stad.

Op het filmpje is te zien hoe een jongen door een wegrijdende sprinter omver wordt gereden. Hij valt daarna op het spoor. Vervolgens klimt de jongen zelf weer op het perron.

ProRail zegt in een reactie op sociale media geschrokken te zijn van de beelden. “Dit gedrag is onacceptabel en levensgevaarlijk. Deze jongen kan het navertellen, maar er zijn er helaas genoeg die dat niet meer kunnen. Wij doen aangifte.”

(Tekst loopt door onder Tweet)

Verkeersruzie

Daarnaast is er vandaag ook een video op de website van De Telegraaf verschenen van een verkeersruzie in Utrecht. Een auto wordt op de Catharijnesingel afgesneden door een Audi. De bestuurder van het eerste voertuig maakt hierop mogelijk een gebaar, waardoor de Audi-bestuurder uitstapt om verhaal te komen halen.

Ondertussen rolt het voertuig van de wegpiraat verder. “Je auto gaat ervandoor”, roept de persoon in de eerste auto. De bestuurder van de Audi rent vervolgens achter zijn voertuig aan en weet een botsing net te voorkomen.

13 Reacties

Reageren
 1. Erwin

  Stom dat die zei dat die ander z’n auto auto ervan door ging. Lekker laten rollen – dat zal ‘m leren die debiel.
  Dit soort aso’s rijden dus veelvuldig in veel te dure auto’s en veel te hoge snelheid en met schijt aan verkeersregels over singel, Oudenoord, Breedstraat, Adelaarstraat etc etc. Nog nooit een agent of boa gezien die ze staande houdt. (van die agenten snap ik, die zijn allemaal wegbezuinigd, maar dat terzijde)

 2. G.H.

  Het filmpje met de Audi-aso is een must-see, genieten!

 3. Koser

  Stelletje achterlijke driftkikkers tegenwoordig

 4. Kadoendra

  “Ondertussen rolt het voertuig van de wegpiraat verder. “Je auto gaat ervandoor”, roept de persoon in de eerste auto.”

  Het lijkt erop dat de auto van de wegpiraat een Smartcar is, een auto die slimmer is dan zijn baasje.

 5. Dennis

  Een auto en een Audi.
  Je ziet ook weer wat voor iemand er uit de Audi stapt, deze persoon heeft maling aan de verkeersregels (richting aangeven) en o wee als je daar commentaar op geeft!
  Ik denk dat je nog een geluk is voor degene die het filmpje maakt dat die auto er vandoor ging want voor je het weet heb je een ram op je b*k te pakken.
  Hopelijk gaat de politie verhaal halen bij de bestuurder van deze Audi en blijft dit niet bij een waarschuwing!

 6. Lombokker

  Haha, dat filmpje van die Audikneus is echt geweldig. Fijn om te zien dat zo’n verkeershufter het karma krijgt dat hij verdient.

  De link naar de Televaag geeft trouwens een ander filmpje, maar het staat inmiddels ook op Dumpert:
  https://www.dumpert.nl/item/8014999_7adec310

 7. Pee

  Het zijn altijd dezelfde figuren die uit hun auto stappen en op je af komen.

 8. Scherpschutter

  Dat filmpje van die Audi A3 pauper is ronduit hilarisch. LOL! Dat kalme gortdroge commentaar. Geweldig. Denk persoonlijk niet dat ik die proleet gewaarschuwd zou hebben…

 9. Jeroen

  Die Audikneus heeft zijn auto ook pas een paar maanden. Lekker bezig!

  https://www.autoweek.nl/kentekencheck/PN-044-V/

 10. Jeroen

  Aan mensen die ‘de proleet’ niet gewaarschuwd zouden hebben: er zijn meer auto’s beschadigd als die Audi ergens achterop zou rijden. Denk ook even aan die mensen..

 11. Alex

  Jammer dat die auto niet rechtsaf de singel in gereden is. Nu kwam helaas het overige verkeer in gevaar. Een EMG voor de audi rijder lijkt mij hier wel op zijn plaats

 12. Koen

  Wat een droeftoeter. De auto is tevens niet WAM verzekerd. Kan de politie hier met terugwerkende kracht nog actie op ondernemen?

 13. Daryl

  @Koen:de pliessie? Hebben t druk zat met jagen op pedojagers.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).