Sekswinkel Liefde & Lust aan de Oudegracht wordt fietsenwinkel - De Utrechtse Internet Courant Sekswinkel Liefde & Lust aan de Oudegracht wordt fietsenwinkel - De Utrechtse Internet Courant

Sekswinkel Liefde & Lust aan de Oudegracht wordt fietsenwinkel

Sekswinkel Liefde & Lust aan de Oudegracht wordt fietsenwinkel
De erotiekwinkel Liefde & Lust gaat stoppen. Twaalf jaar lang was de winkel te vinden op Oudegracht 322. De verkoop valt de laatste jaren tegen.

De erotiekwinkel Liefde & Lust gaat stoppen. Twaalf jaar lang was de winkel te vinden op Oudegracht 322. De verkoop valt de laatste jaren tegen.

Eigenaar Marco Maring: “Na twaalf jaar moet ik helaas stoppen met Liefde & Lust. Tegenwoordig koopt iedereen alles online, daar kan ik niet meer tegenop.” Opmerkelijk: hij gaat zelf niet weg, maar start een nieuwe handel in het pand. Dit keer zullen er fietsen in plaats van seksspeeltjes worden verkocht.

“Ik begin hier een fietsenwinkel”, laat Maring weten. Het uithangbord daarvan is al vastgemaakt aan de gevel. Wanneer de sekswinkel dichtgaat, weet hij nog niet zeker. “Dat hangt ervan af hoe snel het met de uitverkoop gaat.”

Maring zegt al een tijdje het bord buiten te hebben staan met de mededeling dat de winkel gaat sluiten. De sekswaar gaat echter voorlopig nog niet te snel van de hand. Zodra de spulletjes weg zijn start Maring zijn fietsenwinkel.

23 Reacties

Reageren
 1. wer

  Als de fietswinkel niet loopt, want die zijn schaars in Utrecht, kun je altijd nog een koffietent beginnen, want ook die zijn schaars..

 2. M

  Op een oude fiets moet je het leren! 😉 Succes!

 3. Sjaak

  Ah fijn, een fietsenwinkel. Daar waren er nog niet zoveel van: de laatste tijd zijn er pas 4 bij mij in de buurt geopend. Wat dat betreft is de fietsenwinkel, net als de koffietentjes, de nagelstudio van 2017.

 4. Fietsenmaker

  Slecht nieuws voor meneer Maring: ook de verkoop van fietsen verhuist naar internet. Tenzij je natuurlijk in een niche springt maar daar zijn er al 3 van in Utrecht.

 5. Steve

  Marco gaat straks fietsen zonder zadel verkopen. 😜

 6. Yoshua

  Hoe komt deze man aan zijn geld?
  Eerst een sexshop beginnen terwijl ze allemaal als bosjes neervallen vanwege internet.
  Nu een fietsenwinkel beginnen waar je over struikeld in de stad.
  Een wasserij lijkt mij beter bij deze ”zakenman” passen.

 7. cas

  Natuurlijk, iedereen kan ineens een ambacht uitvoeren…. Het jammere eraan is dat 80% van de fietsenmakers in Utrecht het niet eens kan. Het knoeiwerk wat je soms ziet echt is echt beangstigend en gevaarlijk.
  Maar natuurlijk nooit oordelen op voorhand. Veel succes.

 8. herman

  Leuk, zie het al voor me klant komt nietsvermoedend net voor andere klant binnen ziet dezelfde verkoper en besteld liter zaaddodend middel, blik condooms en een opblaaspop. Even later sta je met tube plaksel, bandenplakkers en binnenband weer buiten….

 9. Peter van Zoest

  Een sekswinkelexploitant die fietsen gaat verkopen. Wat een bizarre switch. Ze weten tegenwoordig van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen.

 10. Gregor

  @Pieter van Zoest
  Dat is nog altijd beter dan je handje ophouden bij de Sociale Dienst.

 11. SJ

  Het valt inderdaad te prijzen dat hij iets anders probeert. Initiatief tonen en er iets van proberen te maken, in plaats van het op voorhand afkeuren!

 12. SJ

  Het valt te prijzen dat hij iets anders probeert! Initiatief tonen en er wat van proberen te maken. Succes!

 13. JOHAN GEVERS

  Heel knap dat een ondernemer zo overstap maakt. Het wordt ons niet gemakkelijk gemaakt met internet. Zet hem op, Marco!

 14. Erik

  Vaak langs gelopen en winkel was vooral gericht op vrouwen (uiteraard). En dan zit er steeds een man van middelbare leeftijd in coltrui zittend achter de toonbank … . Naar nu blijkt dus de eigenaar, maar welke vrouw koopt nu van een man in coltrui de erotiek spulletjes? Los van de felle concurrentie van internet dat idd goedkoper zal zijn en in elk geval anoniemer is.

  Zet dan tenminste een spannende en jonge vrouw achter de toonbank … .

 15. MARONA

  Grappig ! Dat mensen zo afgunstig zijn

  Ten eerste jongeren en oudere mensen kopen fietsen

  Jongeren kopen een dood trap versie

  En de oudere een elektrische fiets

  En die elektrische fietsen daar zit handel zat in
  Maar hoe meer afgunst hoe beter!!!

  Dus zet um op Marco!!!!

 16. Jeanine

  @Marona: marco gaat fietsen repareren, geen elektrische fietsen verkopen. En van fietsreparateurs zijn er pas 3188 in Utrecht.

 17. blm

  100 meter verderop zit al jaren een fietsenwinkel…. in de Twijnstraat.

 18. Daddy Yenkie

  Ik lees wel echt ‘fietsenwinkel’ Jeanine, dat lijkt mij een plek om een fiets te kopen. Over repareren zie ik helemaal niks.

 19. Jeanine

  @daddy yenkie: op andere Utrechtse media wordt ook (uitgebreider) op dit nieuwsfeit ingegaan. Zoals op ad.nl/utrecht.
  “Nieuwe fietsen
  Nieuwe fietsen verkopen, daar gaat Maring in elk geval niet aan beginnen. ,,Want daar zit ook geen enkele marge op. Ook die markt is volledig kapot gemaakt door het internet. Ik ga vooral fietsen maken en hier en daar wat tweedehands fietsen verkopen. Studenten en stadsmensen hebben daar wel behoefte aan. Wat moet je in de stad met een gloednieuwe fiets? Daar heb je toch helemaal niks aan.”

 20. Merel

  Jezus jongens wat een gezeik. Ja er zijn veel fietsenwinkels, maar in Utrecht gaan fietsen ook snel kapot. Marco, heel veel plezier en succes met je nieuwe avontuur!

 21. Melissa

  Wat Merel zegt, Marco heel veel plezier en lekker fietsen maken.

 22. Bas

  Succes Witte!!!

  Groet,
  Bas

 23. Michael

  Succes Witte!!

  Groet Michael

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).