Utrecht heeft er een bijzondere trouwlocatie bij: eerste jawoord gegeven in kebabzaak Utrecht heeft er een bijzondere trouwlocatie bij: eerste jawoord gegeven in kebabzaak

Utrecht heeft er een bijzondere trouwlocatie bij: eerste jawoord gegeven in kebabzaak

Utrecht heeft er een bijzondere trouwlocatie bij: eerste jawoord gegeven in kebabzaak
Foto's: Karin Bunschoten
Zo mogelijk het eerste officiële huwelijk ter wereld in een kebabzaak is voltrokken in Utrecht. Het gebeurde bij Karma Kebab aan de Kanaalweg. “Wie wil er nou geen botsauto’s, discoballen en kebab op zijn bruiloft?”

Zo mogelijk het eerste officiële huwelijk ter wereld in een kebabzaak is voltrokken in Utrecht. Het gebeurde bij Karma Kebab aan de Kanaalweg. “Wie wil er nou geen botsauto’s, discoballen en kebab op zijn bruiloft?”

Gonda en Ewoud gaven elkaar op zaterdag het jawoord bij Karma Kebab in Utrecht, een plek die bij hen meteen in de smaak viel. “Begin juni waren we uitgenodigd op de opening van Karma Kebab. We vonden de sfeer en de locatie geweldig, evenals de plantaardige kebab. Toen we thuiskwamen, zeiden we tegen elkaar ‘hoe gaaf zou het zijn om hier te trouwen’”, vertelt Gonda.

De bruiloft had nog wel even wat voeten in de aarde, vertelt de bruid, omdat Karma Kebab geen officiële trouwlocatie was. Dat is nu anders: de gemeente Utrecht heeft de horecazaak nu namelijk ook aangemerkt als officiële trouwlocatie.

Discoballen

Gonda: “Afgelopen zaterdag was het dan echt zover en hebben we elkaar officieel het jawoord gegeven. En zeg nou zelf, wie wil er nou geen botsauto’s, discoballen en kebab op zijn bruiloft?” Behalve voor botsauto’s, discoballen en een rijdende dj-booth, is er bij Karma Kebab ruimte voor 250 gasten.

Oprichter Marcel van der Heijden: “Bier, vrienden, gezelligheid, muziek en lekker eten zijn de ingrediënten waarmee ons verhaal op Lowlands begon in 2018 en dat blijkt ook perfect bij een bruiloft te passen. Daarom vinden we het ook extra gaaf dat Gonda en Ewoud hun jawoord bij ons hebben gegeven.”

Gekoppelde berichten

15 Reacties

Reageren
 1. Remko

  Onzin. Het hoeft in Utrecht geen vaste trouwlocatie te zijn om er te mogen trouwen. Je kan het voor heel veel plekken aanvragen.

 2. Humberto

  Haha, wat een goed verhaal!

 3. Alex

  @redactie, dit is toch een groente zaak ipv kebab?

  Verder van harte gefeliciteerd met het huwelijk ookal is het voor de man een ronduit slechte deal.

 4. Rose

  Akelige lokatie voor een trouwerij en dan nog discoballen en vegetarische kebab ook. Zouden de botsauto’s eigenlijk cynisch bedoeld zijn?

 5. Scherpschutter

  Trouwen in een groentenfrituur….En dan zeggen ze dat de romantiek dood is. LOL.

 6. Paul Sip

  Waarom zijn daar niet voldoende parkeerplaatsen gecreëerd? Laatst werden daar een paar achtereenvolgende weekenden Japanse Festivals gehouden en was het daar een enorme chaos met gevaar voor fietsers en voetgangers, terwijl auto’s op de Kanaalweg NB als gast worden beschouwd. Kom op Gemeente doe daar wat aan!

 7. Onnodig

  @Alex Laat je misogyne opmerking lekker thuis. Veel geluk voor het bruidspaar!

 8. Wim Vreeswijk

  Ik heb om principiële redenen niets met kebab

 9. Cor

  Haha geweldig. Was er ook een keBABS aangewezen om het huwelijk te voltrekken? Gefeliciteerd!

  @Alex: Vertel ons dat je een boomer bent zonder te zeggen dat je een boomer bent. Misschien nog een ‘gevatte’ opmerking over vrouwen in de keuken erbij ofzo?

 10. Laurens

  @Alex en @Rose, ik ben erg benieuwd waarom je de behoefte voelt om zo’n cynische reactie te plaatsen onder een dergelijk nieuwsbericht. Ik zou zeggen, praat er eens over met naasten; wat maakt je zo cynisch? Waarom de behoefte dat onder een nieuwsbericht over een trouwlocatie te plaatsen?

  Heb zelf geen trouwambities, maar volgens mij een geweldige locatie. Veel geluk voor het bruidspaar!

 11. Scherpschutter

  @Wim Vreeswijk

  Als u niets met kebab heeft, dan bent u in dit etablissement volledig aan het juiste adres.

 12. @Rose

  @Laurens
  Dit is een tent waar ik absoluut niet ga komen, dus zeker ook niet tijdens een huwelijk. Mijn betiteling “akelig” is mijn persoonlijke smaak. Ik had het ook “ordinair” kunnen noemen.
  U mag natuurlijk een geheel andere opvatting hebben
  Mijn naasten hebben eigen opvattingen die redelijk vaak niet overeenkomen met de mijne. Zolang dat verschil niet te vaak optreedt of te groot wordt, blijven het mijn naasten. Hoe dan ook neem ik geen blad voor de mond. En anders is dat maar een begin van afscheid.

 13. Berend Boutewijn

  De stomerij , waarschijnlijk van dezelfd eigenaren, verdient er goed aan, en vaart er wel bij de volgende dag. Met die frituurlucht

 14. Eloise Camphuys

  @Paul : Japanse festivals dienen in Japon (originele naam) gehouden te worden, Nederlandse festivals (voor álle leeftijden van 0-100) in Nederland.

 15. Charlie C.hui

  @cor commentaar over iemand die een andere mening heeft, of een grapje plaatst en dat niet begrijpen, en daarna een discriminatoire opmerking plaatsen over mensen die binnen een leeftijdscategorie vallen, is niet alleen vals, maar getuigt ook nog eens van weinig algemene culturele ontwikkeling. Dus hou het beschaafd a.u.b.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).