Voetbaltafel op Utrecht Centraal al na een dag kapot | De Utrechtse Internet Courant Voetbaltafel op Utrecht Centraal al na een dag kapot | De Utrechtse Internet Courant

Voetbaltafel op Utrecht Centraal al na een dag kapot

Voetbaltafel op Utrecht Centraal al na een dag kapot
De voetbaltafel op station Utrecht Centraal is al kapot. Woensdagmiddag werd de tafel feestelijk onthuld, maar dezelfde avond blijkt er al schade te zijn. De NS meldt de beelden te hebben van de vandalen.

De voetbaltafel op station Utrecht Centraal is al kapot. Woensdagmiddag werd de tafel feestelijk onthuld, maar dezelfde avond blijkt er al schade te zijn. De NS meldt de beelden te hebben van de vandalen.

FC Utrecht-speler Sean Klaiber en oud-international Anouk Hoogendijk onthulden de tafel samen met Andrea Messelink, stationsmanager Utrecht Centraal, en speelden een potje. Met de tafel wil NS bijdragen aan een plezierige tijd op het station.

Op Twitter schrijft de NS dat helaas het tafelvoetbalteam werd beschadigd, maar dat het zal worden hersteld.

Gekoppelde berichten

11 Reacties

Reageren
 1. bee

  laat alles toch eens heel.

 2. BdV

  Tsja @bee, dat schijnt heel moeilijk te zijn. Als het kapot kan, moet het ook dwangmatig z.s.m. kapot worden gemaakt.

 3. Herman

  “Voetbal is oorlog”, zei Rinus Michels al lang geleden.
  Bij voetbal is er altijd geweld en vandalisme, ook bij tafelvoetbal dus……..

 4. Koel Hoofd

  Het was ook een dom plan. Gebrek aan inzicht in de mensheid.
  Zelfs bushokjes gaan eraan omdat het kapot kan, dus dit zeker!

 5. Erwin

  Persoonlijk vind ik dat er een hoop rommel wordt neergeplemd op het CS: schommels, voetbalspel, een vleugel.

 6. Niels Bokhove

  Werd het tafelvoetbal*team* ook al beschadigd? Ik dacht alleen die tafel. Is het ernstig? Ambulance of traumahelicopter opgeroepen? Met schommelen kun je je ook flink bezeren trouwens.

 7. Hetty

  Koel Hoofd, U heeft helemaal gelijk.

 8. Reiziger

  @Erwin. Helemaal mee eens. Een spoorwegstation is er om reizigers ten dienste te zijn. Behalve de mogelijkheden om zo snel mogelijk naar binnen en naar buiten of van het ene op het andere perron te kunnen komen. Wat te eten en te drinken, toiletten, winkels met nuttige voorwerpen, zoals lectuur, paraplu’s en dergelijke. Maar asjeblief geen verdere flauwekul, en zeker geen flauwekul die nog hinder aan anderen geeft ook.

 9. R.v. t.

  Wat is toch de lol van die vernielzucht. Als men aan de hand van de beelden de dader of daders kan identificeren,laat ze dan de rekening van de herstelkosten maar betalen en ze
  het geld bij elkaar verdienen en niet door de ouders het op laten knappen desnoods verdienen ze het door klusjes voor de NS op te knappen.

 10. Cico

  De hal van de NS wordt tegenwoordig ook ingezet als entertainment hal voor bezoekend publiek. Zie ook al die pop-up stores die inspelen op hypes. Utrecht Marketing heeft een dealtje blijkbaar.

  En dat er dingen zonder duidelijk eigenaar worden gesloopt in anonieme ruimtes is niks nieuws onder de zon. Daar zijn hele psychologische onderzoeken aan gewijd. Kan je allemaal verschrikkelijk vinden, het is een naar trekje dat bij de mens hoort en simpelweg kan worden voorkomen (niet die dingen plaatsen)

 11. Anders

  De piano staat volstrekt uit de loop en nog wordt erover gemopperd alsof er elke dag honderdduizenden reizigers door worden gehinderd. Wat een onzin. Niemand, maar dan ook echt niemand heeft last van de piano op deze plek. Hoe zwartgallig moet je karakter zijn om je aan zoiets te ergeren.

  En als er zaken worden gesloopt is het domheid van de NS, niet de schuld van de dader? Maak ‘m nou zeg. Dat is echt categorie “met zo’n kort rokje vraag je erom”. Wie zulke logica hanteert moet zich kapot schamen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).