Wilhelminapark omgetoverd tot parcours ‘Bruidsrun’; deelnemers gaan strijd aan in bruidsjurk | De Utrechtse Internet Courant Wilhelminapark omgetoverd tot parcours ‘Bruidsrun’; deelnemers gaan strijd aan in bruidsjurk | De Utrechtse Internet Courant

Wilhelminapark omgetoverd tot parcours ‘Bruidsrun’; deelnemers gaan strijd aan in bruidsjurk

Wilhelminapark omgetoverd tot parcours ‘Bruidsrun’; deelnemers gaan strijd aan in bruidsjurk
Still uit de trailer van SBS6-programma
Het Wilhelminapark is zaterdag het toneel van een bijzondere wedstrijd. Het SBS6-programma In de ban de Trouwring organiseert een bruidsrun waarbij de deelnemers het parcours in een bruidsjurk moeten afleggen.

Het Wilhelminapark is zaterdag het toneel van een bijzondere wedstrijd. Het SBS6-programma In de ban de Trouwring organiseert een bruidsrun waarbij de deelnemers het parcours in een bruidsjurk moeten afleggen.

De wedstrijd bestaat uit drie etappes met onder meer een doolhof, achterwaarts bruidsboeket gooien, taart eten en tijdens laatste sprint naar de finish worden de bruiden overgoten met rijst.

Deelnemers zijn verplicht om een trouwjurk te dragen. De uiteindelijke prijs is een ‘droom trouwjurk’. De wedstrijd start om 13.00 uur.

5 Reacties

Reageren
 1. Gerard Brugmans

  Door dit soort evenementen wordt weer eens pijnlijk duidelijk hoever de Gemeente Utrecht is doorgeslagen in haar streven om alles en iedereen te onderwerpen aan dat onzalige, vorige eeuwse en in dit geval ook letterlijke pretparkbeleid. SBS6 jolijt in het Wilhelminapark is dan wel een nieuw dieptepunt. In Amsterdam worden serieuze maatregelen genomen om de stad te redden van de feesten en festijnen gekte. Ik neem aan dat de lijntjes tussen de Utrechtse en Amsterdamse stadbesturen tegenwoordig heel erg kort zijn. Kan Utrecht niet een tijdje stage gaan lopen in Amsterdam?

 2. C. Broer

  Ik ben het geheel eens met G. Brugmans. Ik word zo langzamerhand al die demonstratieve, narcistische ongein overal zo zat; dit nu weer in een park, dan weer hardlopen door allerlei gebouwen, ga zo maar door.

 3. Karla

  De vergunningaanvraag is 9 oktober gepubliceerd, dat is dus RUIM te laat. Dat vind ik kwalijk.

 4. Bertje 030

  De gemeente zou een max van evenementen moeten invoeren voor alle parken, degenen met het beste plan, de juiste bijdrage voor schoonmaak en een toetsing aan de doelgroep i.v.m. diversiteit zou dan de meeste aanspraak maken, de overige jolijt en pret evenementen kunnen mooi op het Jaarbeursterrein.

 5. Pierre Pesch

  Openbare parken dienen het algemeen nut en zijn niet bedoeld voor comerciële evenementen. Dank aan de gemeente die op deze wijze bijdraagt aan de “verplatting” van de stad!
  Jammer dat spelende kinderen, wandelende ouderen en joggende omwonenden zaterdag moeten wijken voor dergelijke onzin.
  Ik neem dat alle rijst-, bloemen-en taartresten op kosten van SBS worden verwijderd.
  Juridisch lijkt mij de zo late aankondiging van dit evenement nog wel een punt van aandacht!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).