3 Tips voor het vinden van de juiste outfit 3 Tips voor het vinden van de juiste outfit

3 Tips voor het vinden van de juiste outfit

3 Tips voor het vinden van de juiste outfit
Met de kleding die je draagt, vertel jij een verhaal over jezelf. Wie je bent, waar je voor staat en jouw doelen in het leven; mode zegt het. Uitstralen wie je vanbinnen bent, dat kan een lastige klus zijn. In dit artikel lees je 3 tips voor het vinden van de juiste outfit.

Met de kleding die je draagt, vertel jij een verhaal over jezelf. Wie je bent, waar je voor staat en jouw doelen in het leven; mode zegt het. Uitstralen wie je vanbinnen bent, dat kan een lastige klus zijn. In dit artikel lees je 3 tips voor het vinden van de juiste outfit.

Kleding voor de ijverige vrouw

Je hebt een drukke baan of studie en een levendige sociale kalender. Je vindt het belangrijk om uit te stralen dat je ambitie hebt en vol in het leven staat. Dit doe je door kleding te dragen die jouw vormen accentueert. Ook het materiaal is belangrijk. Zo is een geweven pantalon perfect: het komt professioneel over en zit niet te strak of juist te los. Kleuren die passen bij de ijverige vrouw: alle kleuren! Een donkerblauw maatpak met pastel roze bloemenprint kan net zo chique zijn als een effen broek met blazer. Jumpsuits, pakken, blazers en blouses zijn voorbeelden van kleding die eigenzinnigheid en kracht uitstralen. Weet je niet goed bij welke merken je moet aankloppen? Studio Anneloes is een mooi voorbeeld van kleding voor de powervrouw.

Trendy en comfortabel

Mag jouw kleding een sportieve uitstraling hebben? Een broek die lekker zit, een comfortabele sweatjurk of een lekker warme winterjas – comfort kan heel goed gepaard gaan met een modieuze outfit. Monari is expert in dergelijke kleding en biedt een goede inspiratiebron. Met een outfit die er niet alleen hip uitziet, maar ook lekker zit, wandel jij soepel door het leven. Of je nu naar de sportschool gaat, je kinderen naar school of de opvang brengt of gewoon lekker thuis op de bank zit, dat doe je het liefst in kleren die goed zitten. Strakke broeken en knellende t-shirts, dat past niet in je leven. Geef de voorkeur vooral aan een leuke hoodie of een trui die net iets te groot is en je krijgt geheid een comfortabele, maar hedendaagse outfit!

Accessoires

Geen enkele outfit is compleet zonder accessoires. En die zijn er genoeg, in allerlei categorieën. Riemen en ceintuurs, hoeden, bandana’s, sjaals, tassen, horloges en sieraden en haaraccessoires. Hoe weet je nu bij welke outfit, welke accessoire hoort?

Een jurk die net iets te los zit, daar past een ceintuur mooi bij. Is het hoogzomer en heb je een spijkerbroek en wit t-shirt aan? Ga dan voor een hoed als accessoire. Niet alleen leuk, maar het beschermt ook nog tegen de zon. Horloges, oorbellen, kettingen en ringen combineren is vaak wat lastiger. Kies nooit voor ‘alles groot’ in deze categorie. Draag je een grote statement ketting, dan draag je daar ingetogen oorbellen bij. Een grote ring betekent een kleinere horloge. Kies je voor grote oorbellen, dan draag je daar een kleine ketting bij, enzovoorts. Het uitzoeken van de juiste accessoires bij jouw outfit is een lastige klus. Neem de tijd! Probeer uit en vraag advies aan vrienden of vriendinnen.