5x waarom kiezen voor rolgordijnen | De Utrechtse Internet Courant 5x waarom kiezen voor rolgordijnen | De Utrechtse Internet Courant

5x waarom kiezen voor rolgordijnen

5x waarom kiezen voor rolgordijnen
Ben jij toe aan nieuwe raamdecoratie, maar twijfel je nog over welk type? Ga voor rolgordijnen! Rolgordijnen zijn razend populair en zeer eenvoudig te bedienen. Dankzij de vele functies en mogelijkheden zijn ze geschikt voor elke kamer & elk type raam. Lees hier 5x rede

Ben jij toe aan nieuwe raamdecoratie, maar twijfel je nog over welk type? Ga voor rolgordijnen! Rolgordijnen zijn razend populair en zeer eenvoudig te bedienen. Dankzij de vele functies en mogelijkheden zijn ze geschikt voor elke kamer & elk type raam. Lees hier 5x rede

Een goede nachtrust is de basis voor onze gezondheid. Omdat je het best slaapt in een donkere slaapkamer, is het slim om maximaal verduisterende raambekleding te kiezen. Een verduisterend rolgordijn is voorzien van een coating die ervoor zorgt dat er geen licht door de stof komt.

Maar hoe voorkom je hiernaast de lichtkieren langs het doek? Het best kun je zijgeleiding van U-profielen toevoegen. De aluminium U-vormige profielen zitten aan de zijkant van het rolgordijn en de stof loopt door deze profielen heen. Benieuwd hoe dit er precies uitziet? Bekijk dit verduisterende zijprofiel. Maximale verduistering voor een goede nachtrust!

Past bij elk interieur: maatwerk

Er zijn veel verschillende rolgordijnen. Je kunt ze bij www.rolgordijnenexpert.nl bovendien zelf helemaal op maat samenstellen. De afmetingen, de kleur, het type stof, de bediening, de afwerking en meer. Hierdoor is er voor elk interieur wel een geschikt rolgordijn.

Heb je een industriële stijl? Neem dan een antraciet kleur en metalen ketting bij je rolgordijn. Voor een landelijke stijl kun je kiezen voor lichte en natuurlijke tinten, terwijl je bij modern kunt denken aan felle kleuren en strakke afwerking met cassette. Geschikt voor alle soorten ramen

Geschikt voor alle soorten ramen

Ramen zijn nooit hetzelfde. Als je kiest voor rolgordijnen op maat, bepaal je zelf de ophangsystemen en de maat. Hierdoor past het altijd precies en kun je het geschikt maken voor elk type raam. Zo heb je XL rolgordijnen tot 4 meter breed voor grote ramen en je kunt zijgeleiding toevoegen voor kiep-kantel ramen. En wil je liever niet boren in het kozijn? Dan zijn er de smartfit rolgordijnen zonder boren.

  • Grote en kleine ramen
  • Kiep-kantelraam (draaikiep-ramen)
  • Dakramen
  • Standaard ramen
  • Alle type kozijnen

Door de verschillende transparanties en door de mogelijkheid om een vochtbestendige coating toe te voegen, zijn rolgordijnen bovendien geschikt voor alle kamertypes: van de slaapkamer en badkamer, tot de woonkamer en keuken.

Uniek in zijn soort: duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen werken hetzelfde als gebruikelijke rolgordijnen, alleen de stof is anders. Een duo rolgordijn is voorzien van een dubbel doek. Het zijn trendy en unieke rolgordijnen waar horizontale stroken, transparant en zonwerend, elkaar afwisselen. Dit zie je niet terug bij andere vormen van raamdecoratie. Je kunt hierdoor echt spelen met de lichtinval en gemakkelijk de gewenste privacy bepalen. Het is de perfecte dag- en nachtcombinatie.

Luxe elektrische bediening mogelijk

Een smart rolgordijn is een vorm van raamdecoratie met elektrische bediening. Het rolgordijn wordt aangedreven door een stille motor en wordt op maat gemaakt tot 3 meter breed. Vraag jij je nog af of een slim rolgordijn wel echt toegevoerde waarde? Bekijk hier dan snel alle mogelijkheden.

Je kunt kiezen voor een wandschakelaar of afstandsbediening, maar écht smart zijn bediening met een app op jouw smartphone of tablet en stembediening met Alexa of Google Home & IFTTT.

  • Smart stembediening: Alexa/Google Home
  • Via een applicatie op smartphone en tablet
  • Met afstandsbediening of wandschakelaar
  • Standaardtijden inplannen voor openen en sluiten

Tip: bestel met stapelkorting!

Ben je op zoek naar meerdere rolgordijnen voor jouw woning? Neem eens een kijkje in deze webshop van Rolgordijnen Expert. De rolgordijnspecialist hanteert een interessante stapelkorting: hoe meer je bestelt, des te hoger jouw korting. Dankzij het brede assortiment vind je hier vast en zeker jouw ideale rolgordijnen.