Administratie Partners in Nieuwegein zoekt nieuwe collega’s Administratie Partners in Nieuwegein zoekt nieuwe collega’s

Administratie Partners in Nieuwegein zoekt nieuwe collega’s

Administratie Partners in Nieuwegein zoekt nieuwe collega’s
Wij werken voor de meest uiteenlopende bedrijven in allerlei branches. Mede dat maakt het werken bij Administratie Partners zo uitdagend en afwisselend.

Wij werken voor de meest uiteenlopende bedrijven in allerlei branches. Mede dat maakt het werken bij Administratie Partners zo uitdagend en afwisselend.

Wij zijn op zoek naar

Medewerker financiële administratie

Als administratief medewerker bied je ondersteunende administratieve werkzaamheden aan het team, zoals verwerking van administraties, voorbereiden en verwerken van belastingaangiften, tussentijdse resultaten opstellen, jaarrekeningen voorbereiden. Kortom, een uiterst veelzijdige baan waarin je kwaliteiten volledig tot hun recht komen.

Wij vragen

Een administratieve opleiding op MBO-niveau is een pré. Daarbij gezond verstand, goede wil, goede contactuele eigenschappen een collegiale en dienstverlenende instelling en gevoel voor cijfers.

Salaris administrateur met ervaring

Als salaris administrateur ben je samen met een collega verantwoordelijk voor de correcte verloning van ons volledig klantenbestand en verzorg je daarnaast een groot aantal met de salarisadministratie samenhangende werkzaamheden zoals het verwerken van salarismutaties, proefstroken, pensioenaangiften, maar ook het geven van advies, opstellen arbeidsovereenkomsten ed, kortom een baan waarin je kwaliteiten als allround salaris administrateur volledig tot hun recht komen.

Wij vragen

HBO denkniveau, maar vooral ook gezond verstand, goede wil, goede contactuele eigenschappen een collegiale en dienstverlenende instelling. Ervaring met Nmbrs is een pré.

Assistent accountant / vennoot

De werkzaamheden zullen bestaan uit het samenstellen van rapportages, belastingaangiften en jaarstukken voor onze klanten. Daarnaast advisering aan de klant op administratief en fiscaal gebied. Bij gebleken geschiktheid behoort toetreding tot de vennootschap tot de mogelijkheden.

Wij vragen

HBO denkniveau, maar vooral ook gezond verstand, goede wil, goede contactuele eigenschappen een collegiale en dienstverlenende instelling en gevoel voor cijfers. Daarnaast dien je ervaring te hebben met het samenstellen van jaarwerk en aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Ervaring met rapportgenerator Audition is een pré.

Ons aanbod

Naast een leuke, uitdagende en afwisselende baan in een informele werkomgeving, bieden we je een salaris dat past bij de functie, opleiding en ervaring. Daarnaast kun je rekenen op een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima regeling om je door middel van vakstudies verder te ontwikkelen.

Heb je belangstelling voor een van bovenstaande vacatures?, wij ontvangen graag je schriftelijke sollicitatie met uitgebreide CV.

Administratie Partners B.V.
T.a.v. Dhr. Arie van den Dool
Wiersedreef 26
3433 ZX  Nieuwegein

Je sollicitatie met CV per email sturen, kan natuurlijk ook: [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.