Blijf positief: ook zonder terras de mooiste zomertas | De Utrechtse Internet Courant Blijf positief: ook zonder terras de mooiste zomertas | De Utrechtse Internet Courant

Blijf positief: ook zonder terras de mooiste zomertas

Blijf positief: ook zonder terras de mooiste zomertas
Voor wie het voorjaar dacht in te luiden in een zomerse outfit inclusief nieuwe tas, door bij een gezellig café of restaurant de bloemetjes buiten te zetten, moet geduld hebben. Een terrasbezoek laat nog op zich wachten. Laat je hier echter niet door ontmoedigen. Kies alsnog voor die zonnige outfit en draag daar je nieuwste tas bij. Hier volgt een heerlijke dosis inspiratie. 

Voor wie het voorjaar dacht in te luiden in een zomerse outfit inclusief nieuwe tas, door bij een gezellig café of restaurant de bloemetjes buiten te zetten, moet geduld hebben. Een terrasbezoek laat nog op zich wachten. Laat je hier echter niet door ontmoedigen. Kies alsnog voor die zonnige outfit en draag daar je nieuwste tas bij. Hier volgt een heerlijke dosis inspiratie. 

Mocht je nog geen nieuw exemplaar gevonden hebben dan inspireren we je hier graag met een aantal fantastische zomerse exemplaren. Tassen met een zonnige kleur en van een sterk materiaal gemaakt. Tassen die een stootje kunnen hebben van kwaliteitsmerken die vorm en inhoud fantastisch op elkaar hebben afgestemd.

Heuptasje veelzijdiger dan louter festivaltasje

Om maar meteen met de kleinste maar mooiste te beginnen: het heuptasje. Nu het festivalseizoen ook op losse schroeven staat, is een ode aan het festivaltasje ofwel het heuptasje of de fanny pack op z’n plaats. Waar een kleine tas groot in kan zijn. Dat is waar het om gaat als we spreken over het heuptasje dat tegenwoordig niet meer louter aan festivals is voorbehouden, maar ook dagelijks gedragen wordt naar kantoor, tijdens shoppen of als je een wandeling maakt.

Er zijn heuptasjes gemaakt van leer, vegan leer, eco leer, vinylon en ga zo maar door. Ben je op zoek naar een zomerse kleur, check dan eens de okergele exemplaren van onder andere Fjällraven, Myomy, Burkely, Kipling of Herschel. Stuk voor stuk bijzonder fraaie heuptasjes die een outfit helemaal ophalen. Bij een bruine trui, een paarse jas, een wit t-shirt of ton-sûr-ton met een geelgekleurde outfit in net een andere toon. Je steelt er absoluut de show mee en het is niet alleen een functionele tas, maar een ware showstopper als je deze draagt zoals hierboven omschreven.

Rugzak blijft booming

De rugzak is niet meer uit de tassenwereld weg te denken. Het allereerste exemplaar was louter bedoeld voor het Amerikaanse leger, maar al snel wisten scholieren en studenten in de jaren zestig van de vorige eeuw de rugzak te omarmen. Rugzakken waren niet aan te slepen en het ontwerp ging al snel de grenzen over. Iedere tassenmerk biedt tegenwoordig een rugzak aan en dat is niet voor niets. Waren de eerste exemplaren vooral voor sportievelingen weggelegd, tegenwoordig worden rugzakken ook ingezet voor naar kantoor, voor mee op reis, voor naar een casual of sjiek feestje en ga zo maar door. De rugzak is en blijft booming.

Ook hier geldt: ze zijn verkrijgbaar van alle mogelijke materialen en de vormgeving is nooit hetzelfde. De ene rugzak heeft een stoer en mannelijk uiterlijk, de andere is voorzien van zachtere lijnen en doet vrouwelijker aan. Let wel: daarmee is niet gezegd dat die eerstgenoemde alleen maar door mannen te dragen is en die andere door vrouwen. Kies wat bij je past en draag die rugzak met flair.

Qua keuze is er van alles te koop in leer en andere materialen. Snijvast, waterdicht, duurzaam. You name it. Qua kleur kun je alles kiezen wat je maar wenst. Let wel even op het formaat van een rugtas als je hier een laptop in mee wilt nemen. Een groot aantal rugtassen is voorzien van een laptopvak. Voor een 10 inch, 13 inch, 15 inch of 17 inch laptop bijvoorbeeld. Kies de tas die bij jou past en bij het formaat van je laptop. Draag je deze zakelijk of casual? Ook daar kun je het juiste design bij kiezen. Van de look-a-like aktetas tot de frivole rugzak die dichtgeknoopt wordt met een touw- of rolltopsluiting. Ze zijn er allemaal.

Vermijd somberheid en ga voor positief

Kortom; blijf gezond en laat je op het terras nog even niet zien. Blijf echter optimistisch en kleed je vrolijk en positief. Daar past een mooie tas absoluut bij. Vermijd somberheid en kies nu voor jouw zomerse outfit en accessoires. Dan gaat de zon zeker schijnen.