Bloemen bezorgen? Deze 5 gelegenheden zijn daar perfect voor Bloemen bezorgen? Deze 5 gelegenheden zijn daar perfect voor

Bloemen bezorgen? Deze 5 gelegenheden zijn daar perfect voor

Bloemen bezorgen? Deze 5 gelegenheden zijn daar perfect voor
Het maakt niet uit of je wat te vieren hebt in Utrecht of wanneer je iemand zomaar wil verrassen: het bezorgen van een mooie bos bloemen zoals rozen is eigenlijk altijd een goed idee. Van zo’n kleurrijke bos wordt toch eigenlijk iedereen wel blij?
Het maakt niet uit of je wat te vieren hebt in Utrecht of wanneer je iemand zomaar wil verrassen: het bezorgen van een mooie bos bloemen zoals rozen is eigenlijk altijd een goed idee. Van zo’n kleurrijke bos wordt toch eigenlijk iedereen wel blij?

Er kunnen verschillende gelegenheden zijn om een bos bloemen te versturen via de post. Wat in ieder geval voorop staat, is het doel: het verrassen van de ontvanger. Maar: in welke gelegenheden is het nog meer gepast om rozen of andere bloemen te bestellen en te laten bezorgen? Je leest het in dit artikel.

1. Bos bloemen bezorgen voor iemands verjaardag

Wat in ieder geval een goede reden is om iemand te verrassen met een bos bloemen is een verjaardag. Wist jij dat er elke dag enkele tienduizenden Nederlanders jarig zijn? In dit onderzoek van CBS zie je precies hoeveel mensen er op welke dag hun verjaardag vieren. Dat betekent dat er dus bijna altijd wel een reden is om bloemen te versturen! Hoewel de kans klein is dat je zó veel mensen kent, is er waarschijnlijk iedere maand wel een jarige job in je omgeving.

Een bos bloemen bezorgen voor iemands verjaardag is een goed idee omdat het een heel feestelijk en kleurrijk cadeau is dat een verjaardag echt af kan maken. Daarbij is het geschikt voor veel verschillende personen, zoals voor je moeder, je buurvrouw of een collega maar ook voor je vader of je beste vriend. Er is voor iedere smaak wel een bos bloemen verkrijgbaar.

2. Rozen laten bezorgen op een romantische dag

Bloemen staan al jaren gelijk aan romantiek. Neem bijvoorbeeld een bos rode rozen; op en top romantisch! Het is niet voor niets het geval dat mensen vaak rozen voor hun geliefde meenemen of laten bezorgen. Daarom is een romantische dag eveneens een goede gelegenheid om te kiezen voor bloemen bezorgen. Dat kunnen verschillende soorten dagen zijn, zoals een verjaardag, een trouwerij of een jubileum.

Zijn je ouders bijvoorbeeld zoveel jaar getrouwd of wil je je eigen partner verrassen met een huwelijksjubileum? Ga dan voor een mooi boeket waar rozen in zitten. Dit hoeven niet per se rode rozen te zijn; alleen de roos zelf staat al voor romantiek. Natuurlijk kun je in de binnenstad van Utrecht allerlei bloemisten vinden, maar hoe handig is het dat zo’n bos gewoon kan worden bezorgd? Ook Valentijnsdag is de perfecte dag voor rozen.

3. Verras de zieke met een bos beterschapsbloemen

Een van de grote voordelen van bloemen is dat de meeste mensen er gelukkig van worden. De kleuren, de geuren en het uiterlijk van bloemen zorgen ervoor dat er een gelukshormoon vrijkomt waardoor je even een fijne opkikker krijgt. Dat is precies de reden waarom bloemen bezorgen een goed idee is wanneer iemand in je omgeving ziek is. Een mooi boeket vrolijkt de ziekenboeg thuis meteen goed op!

Het is wel verstandig om goed te kijken naar welke soort bloemen je kiest. Een sterk ruikend boeket bezorgen bij iemand die al misselijk is, is misschien niet een heel goed idee. Kies dus voor de veilige weg en ga voor een bos met irissen, gele rozen of leeuwenbekjes. Chrysanten en boeketten met veel groen zijn ook altijd een goede optie in het geval van ziekte.

4. Bloemen bezorgen in een net gekochte woning

Heeft iemand in je omgeving net een nieuw huis in Utrecht gekocht? Of is je beste vriendin verhuisd naar een huurwoning? Check! Dat is eveneens hét moment om een bos bloemen te laten bezorgen. Daarmee zorg je er immers meteen voor dat er iets kleurrijks in het nieuwe paleisje te zien is. Een nieuw huis is immers vaak nog een beetje kaal en leeg.

Met een bos bloemen bezorgen, komt er direct een beetje sfeer in de nieuwe woning. Ga hierbij het liefst voor een kleurrijke bos bloemen met veel verschillende bloemen en lekker veel groen. Denk bijvoorbeeld aan een boeket met wilde bloemen of een combinatie van bladeren en gerbera’s.

5. Zomaar… omdat je blij bent met diegene

Natuurlijk hoeft er niet altijd een reden te zijn om een bosje bloemen te versturen. Hoe leuk is het om iemand spontaan te verrassen met een kleurrijk boeket? Dat zorgt in ieder geval voor de grootste verrassing, omdat de ontvanger het helemaal niet verwacht om iets te krijgen. Het leuke van deze gelegenheid is dat je er iedereen mee kunt verrassen!

Bedank je moeder, oma, broer, beste vriendin of collega bijvoorbeeld met een bos rozen, een stralend boeket met wilde bloemen of andere kleurrijke bloemen – gewoon omdat je om diegene geeft. Of: laat bloemen bezorgen op je eigen adres zodat je zelf op en top kunt genieten van een verse bos bloemen op tafel.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).