Cryptocurrency handelen via Bitvavo en Binance | De Utrechtse Internet Courant Cryptocurrency handelen via Bitvavo en Binance | De Utrechtse Internet Courant

Cryptocurrency handelen via Bitvavo en Binance

Cryptocurrency handelen via Bitvavo en Binance
Bitvavo en Binance zijn op dit moment de twee grootste platformen voor het handelen in cryptovaluta. Cryptocurrency is de laatste tijd vaak in het nieuws. Waarschijnlijk ken je Bitcoin wel, dit is het meest bekende voorbeeld hiervan.

Bitvavo en Binance zijn op dit moment de twee grootste platformen voor het handelen in cryptovaluta. Cryptocurrency is de laatste tijd vaak in het nieuws. Waarschijnlijk ken je Bitcoin wel, dit is het meest bekende voorbeeld hiervan.

Het zou goed kunnen dat je vader misschien wel belegt of investeert in deze digitale muntjes. Zowel Bitvavo als Binance kunnen gebruikt worden om deze digitale munten te kopen of te verkopen. Ze worden ook wel brokers genoemd. Misschien lijken deze digitale munten je ook wel wat om in te investeren. Met een beetje geluk kan het je wat geld opleveren, maar onthoud goed dat er altijd risico’s aan verbonden zijn. Hoe kunnen Bitvavo en Binance je hierbij helpen?

Wat zijn de voordelen van Bitvavo?

Er zijn een hoop slimme meiden die de potentie van cryptocurrency al ontdekt hebben. Binnen relatief korte tijd hebben ze een hoop geld verdiend hiermee. Hierbij kun je gebruik maken van diverse platformen om in cryptovaluta te handelen. Eén hiervan is Bitvavo. In Nederland behoort Bitvavo tot de bekendste brokers van dit moment. Als beginneling op dit vlak kun je hier alles leren, maar ook voor de wat meer ervaren handelaars is hier een hoop interessants te zien. De website is hartstikke overzichtelijk en ziet er goed uit. Je weet dus meteen waar je heen moet om aan de slag te gaan.

Het mooie aan handelen via dit platform is dat de kosten per handeling laag zijn, tot maximaal 0.25%. De veiligheid van dit platform is bijzonder hoog. Je kunt dus met een gerust hart via deze site handelen. Daarnaast is de cryptovaluta die je in jouw wallet bewaard verzekerd tot 255 miljoen dollar.

Verder kan je ook een rente ontvangen over je crypto tot wel 10.5%, vergelijk dit maar eens met de rente bij je bank.

Wat zijn de voordelen van Binance?

Een andere optie die je hebt op dit vlak is Binance. Binance is niet alleen heel bekend in Nederland, maar het is op dit moment zelfs het grootste cryptocurrency exchange platform van de wereld. Dit komt omdat deze site toegankelijk is voor iedereen, van beginner tot aan ervaren rot. Bovendien is het handelsvolume op deze website ongekend hoog. Je kunt hier dus de ene cryptocurrency omruilen voor de andere. Hierbij heb je vele soorten cryptovaluta waar je uit kunt kiezen. Voor het handelen in cryptovaluta betaal je standaard een fee van 0.1%. Dit is relatief laag. Daarnaast staat deze site bekend om zijn betrouwbaarheid. Ook uit de recensies van andere gebruikers blijkt dat ze heel tevreden zijn over deze site. Mocht je dus in digitale valuta willen handelen, is dit een aanrader.