DUIC serie; welke school past het beste bij je? Vandaag X11 | De Utrechtse Internet Courant DUIC serie; welke school past het beste bij je? Vandaag X11 | De Utrechtse Internet Courant

DUIC serie; welke school past het beste bij je? Vandaag X11

DUIC serie; welke school past het beste bij je? Vandaag X11
Ben je op zoek naar de school die het beste bij jou en je kinderen past?

Ben je op zoek naar de school die het beste bij jou en je kinderen past?

DUIC maakt een serie waarin iedere dag, twee weken lang, een school wordt uitgelicht en waar je informatie kunt vinden over de virtuele open dagen.

In deze serie kun je bij 13 scholen in de regio binnenkijken en de sfeer proeven door middel van toffe video’s.

Vandaag in de spotlight:  X11

HAVO • VMBO

Online open dag

zaterdag 23 januari, 10:00-15:00

X11 is een school voor vmbo en havo, gericht op media en vormgeving. Dit betekent dat leerlingen die zich graag willen ontwikkelen op het gebied van vormgeven, grafisch ontwerpen of digitale media bij X11 op hun plek zijn.
 
X11 media en vormgeving is een school waar ongeveer 950 leerlingen onderwijs volgen. We nemen de leerling als uitgangspunt. Dat betekent dat het onderwijs is afgestemd op datgene wat je op een bepaald moment aankunt en op het ontwikkelen van zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid.
 
Op 23 januari laten we zien hoe het onderwijs eruit ziet op X11. Door middel van digitale rondleidingen, informatie over vakken, meekijken in digitale lessen en mogelijkheid om in gesprek te gaan met leerlingen en docenten proberen we opnieuw een inspirerend en duidelijk beeld te schetsen van het onderwijs op X11, zodat kinderen en ouders zo goed mogelijk een keuze kunnen maken voor een middelbare school.
Bekijk hier de online open dag