Een onmisbaar item op kampeervakantie: een opblaasbed Een onmisbaar item op kampeervakantie: een opblaasbed

Een onmisbaar item op kampeervakantie: een opblaasbed

Een onmisbaar item op kampeervakantie: een opblaasbed
Het is voor veel mensen al een feit: echt vakantie vieren doe je niet in een vakantiehuisje, maar op de camping. Kamperen geeft namelijk een extra dimensie aan de vakantie. Toch zijn er nog genoeg mensen die bij het horen van het woord kamperen tal van vooroordelen hebben.

Het is voor veel mensen al een feit: echt vakantie vieren doe je niet in een vakantiehuisje, maar op de camping. Kamperen geeft namelijk een extra dimensie aan de vakantie. Toch zijn er nog genoeg mensen die bij het horen van het woord kamperen tal van vooroordelen hebben.

Het slaapcomfort zou te wensen over laten, bovendien zou het in de nachtelijke uren onaangenaam koud zijn, Niets is minder waar. Sterker nog, met de nieuwe opblaasbedden slaap je net zo lekker als thuis.

Opblaasbed met pomp voor meer slaapcomfort

Als je nog nooit eerder hebt mogen ervaren hoe aangenaam de nieuwe generatie luchtbedden zijn, dan wordt het tijd om dit te ervaren. De kans is groot dat je na je eerste nacht niets anders meer wenst. De luchtbedden die je aan kan treffen in het assortiment van Heuts voldoen namelijk aan nagenoeg elke wens van de kampeerliefhebber. Zo is de kans op spontaan leeglopen van je bed minimaal en in de meeste gevallen is het niet noodzakelijk om zelf je kampeerbed op te blazen. Bij de meeste opblaasbedden is het een kwestie van het aansluiten van de pomp en het bed wordt voor je opgeblazen. Op die geniet je dankzij een luchtbed met pomp nog meer van je welverdiende vakantie.

Net zo lekker slapen als thuis

Terwijl het opblaasbed voorheen vaak alleen in een eenpersoons versie te koop was, is het tegenwoordig vrij normaal om te kiezen voor een tweepersoonsluchtbed. Ook wat betreft het slaapcomfort zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Zo is het Intex Deluxe Pillow Rest Raised Queen 2 persoonsluchtbed een populaire keuze dankzij de aangename hoogte van 42 centimeter. Doordat dit bed is voorzien van een 2-in-1 ventiel is het leeg laten lopen een fluitje van een cent en berg je het eenvoudig op als je het niet meer nodig hebt. Het bed neemt op die manier weinig ruimte in zodat je genoeg ruimte in de auto hebt voor de andere bagage.

 

Persoonlijke wensen

Een belangrijk aspect bij het zoeken naar het juiste bed is de persoonlijke voorkeur. Luchtbedden zijn er in tal van variaties zodat je vrij eenvoudig het bed kunt vinden wat bij je past. Slaap je bij voorkeur op een hoog matras, kies dan voor het Intex PremAire Twin bed. Dit eenpersoonsbed heeft een aangename hoogte van 46 centimeter zodat je net zo comfortabel slaapt als thuis. Ook het opblazen is heerlijk eenvoudig, in drie minuten is het bed gereed dankzij de elektrische pomp. Heb je hier eenmaal op geslapen, dan wil je niks anders meer.

 

De perfecte nachtrust dankzij de Dura Beam constructie

Als je ondanks alle voordelen van de huidige generatie opblaasbedden behoefte hebt aan nog meer comfort, kies dan voor een bed met een Dura Beam constructie. Deze techniek zorgt ervoor dat je oneffenheden van de grond niet kunt voelen. Hierdoor ben je verzekerd van een optimale nachtrust, bovendien heb je bijna niet in de gaten dat je slaapt op een kampeerbed. De luchtbedden die gebruik maken van de Dura Beam constructie zijn tevens verkrijgbaar in verschillende hoogtes waardoor je zelf de mate van comfort kan bepalen.

 

Optimale ondersteuning van het lichaam

Een van de meest gebruikte argumenten tegen het kamperen is de kou. Ook dit argument is verleden tijd dankzij de Fiber-Tech. Deze techniek zorgt ervoor dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. Een andere veelgebruikte techniek in luxe opblaasbedden heeft te maken met de toplaag. De Microcell Contour Top heeft een sterk isolerende werking dankzij het drielaagse weefsel. Daardoor is het zelfs tijdens een koude nacht mogelijk om te profiteren van een optimaal slaapcomfort. Het weefsel zorgt ervoor dat het stukken minder koud aanvoelt, bovendien zorgt het voor een goede vochtregulatie bij warm weer. Je ervaart daardoor bijna geen verschil met het slapen in een gewoon bed. Bijkomend voordeel is de antibacteriële werking waardoor bacteriën en schimmels geen kans krijgen tijdens het kamperen.