Gloednieuw wonen achter oude fabrieksmuur | De Utrechtse Internet Courant Gloednieuw wonen achter oude fabrieksmuur | De Utrechtse Internet Courant

Gloednieuw wonen achter oude fabrieksmuur

Gloednieuw wonen achter oude fabrieksmuur
Zoek je een groot huis? Het liefst oud en met karakter, maar zonder dat al je vrije tijd opgaat aan klussen. En hou je van de stadse reuring, maar lonkt het bos ook? Misschien is dit dan wat voor jou! 

Zoek je een groot huis? Het liefst oud en met karakter, maar zonder dat al je vrije tijd opgaat aan klussen. En hou je van de stadse reuring, maar lonkt het bos ook? Misschien is dit dan wat voor jou! 

Verkoop is gestart!

Achter de karakteristieke muur – van wat ooit de grootste fabriek van Nederland was – worden nieuwbouwwoningen gebouwd. Hier geniet je dus van het comfort en de luxe van nieuwbouw in een huis met een oude gevel uit 1922. Hoe bijzonder is dat!

We hebben het hier over project ‘In de Fabriek’ Op Enka in Ede. Het leuke is dat hier een aantal heel aantrekkelijk dingen samenkomen. Je hebt een oude gevel en woont toch in een gloednieuw huis. Daarbij leef je aan de rand van de Veluwe en ‘trein’ je met 25 minuten naar Utrecht Centraal. Het station Ede Wageningen ligt op loopafstand.

De verkoop van ‘In de Fabriek’ is gestart. Dat wordt natuurlijk helemaal online georganiseerd, gezien Corona. Wil je niets missen? Schrijf je dan nu in via deze link.

Echt groot wonen; minimaal 164 m² woonoppervlakte

In de Fabriek is ontworpen met behoud van de historische details en het oude karakter. Aangepast aan de tijd van nu en daarmee klaar voor de toekomst. Vrijheid, identiteit en karakter, dat is waar wonen ‘In de Fabriek’ voor staat.

Naast de 41 muurwoningen achter de oude fabrieksmuur bieden we ook nog 14 compleet nieuwe herenhuizen aan. Waar je ook voor kiest, altijd heb je een grote tuin met goede zonligging en minimaal 164 m² woonoppervlakte. Opvallend zijn ook de prijzen. Je koopt hier namelijk een huis van 164 m² voor circa € 444.900 v.o.n. (inclusief keuken en luxe badkamer).

Op Enka is bijna af

Op Enka is een nieuwbouwwijk waar historische gebouwen en nieuwbouw naast elkaar staan. De wijk is bijna voltooid en dit is op één na het laatste project waar woningen met tuin worden verkocht. Op Enka ligt op 10 minuten fietsen van hartje Ede en in de buurt zijn winkels en scholen. In de wijk komt een school, kinderopvang en horeca en je loopt in 3-5 minuten naar NS station Ede-Wageningen, ideaal!

Wil jij dit?

Spreekt dit verhaal je aan? Op de website kun je alle woningplattegronden en prijsindicaties al bekijken. Ben je dan nóg enthousiaster, schrijf je dan snel in als belangstellende. De verkoop is gestart!

Alle belangstellenden worden op de hoogte gehouden en ontvangen alle belangrijke informatie voor de start verkoop. www.enka-ede.nl