Grandioos shoppen in Leidsche Rijn Centrum | De Utrechtse Internet Courant Grandioos shoppen in Leidsche Rijn Centrum | De Utrechtse Internet Courant

Grandioos shoppen in Leidsche Rijn Centrum

Grandioos shoppen in Leidsche Rijn Centrum
Wist je dat je in Leidsche Rijn Centrum naast je boodschappen doen of naar de horeca gaan ook heerlijk kunt winkelen? Tijdens Glamour Day afgelopen 6 april werd dit nog eens extra duidelijk.

Wist je dat je in Leidsche Rijn Centrum naast je boodschappen doen of naar de horeca gaan ook heerlijk kunt winkelen? Tijdens Glamour Day afgelopen 6 april werd dit nog eens extra duidelijk.

Goed om te weten!

Download gratis de LRC app

Ontvang acties speciaal voor jou, spaar punten voor leuke cadeautjes en vind gemakkelijk alle info van LRC.

Extra lang winkelen!

Maandag tot en met vrijdag tot 19.00 uur en elke zondag geopend.

3,5 uur gratis parkeren

De eerste 2 uur standaard gratis parkeren in de parkeergarage. 1,5 uur extra gratis parkeren na een besteding van tenminste € 10,- bij jumbo.

Glamour day

Het publiek kon op 6 april kennis maken met de nieuwste voorjaars- en zomermode op een wel heel spectaculaire manier. Niet alleen was er een catwalk met modellen. De kleding werd bovendien geshowd door drones. Alsof dat niet genoeg was kon je ook nog eens shoppen met Nicolette Kluijver! Heb je dat spektakel gemist? Geen getreur – iedere maand staan er verschillende interessante events in het centrum op stapel. Wil je op de hoogte worden gehouden van de eerstvolgende events, download dan de Leidsche Rijn Centrum app of check de website of social media pagina’s.

Evenementen

Paasmaandag 22 april – 12.00 tot 16.00 uur

Op Paasmaandag gaan we in LRC paaseieren uitdelen. Daarnaast worden er door het hele centrum paaseieren verstopt. Er liggen gekleurde eieren waar je mooie prijzen mee kan winnen. Vind je het gouden ei, dan win je de hoofdprijs.

Koningsdag 27 april – 7.00 tot 18.00 uur

Onze Koningsdag staat in het teken van traditionele koningsspelen op de Parijsboulevard voor kinderen, een vrijmarkt door het hele centrum en een groot podium op het Brusselplein met DeeJay Solo, de band ‘Roept u Maar’ (bekend van hun optredens bij de Coronas, Anouk, Paul de Leeuw, Crazy Piano’s, Van Velzen, Birgit, Metropole Orkest en nog véél meer), LRC’s Got Talent gepresenteerd door niemand minder dan Maureen van Haaren en DJ Silverius, bekend van ‘We All Love the 80s, 90s & 00s’ als afsluiter van de dag. Heb je interesse in de vrijmarkt, de koningsspelen als deelnemer (tot 12 jaar)of vrijwilliger (vanaf 13 jaar) of wil je je kunsten vertonen via LRC’s Got Talent, ga dan snel naar: www.leidscherijncentrum.nl en schrijf je in.

Happy Mum 12 mei – 12.00 tot 16.00 uur

Op 13 mei worden de moeders weer flink in de watten gelegd. Om de vaders en kinderen een
handje te helpen zetten wij onze servicedames in die de meest leuke ideen hebben voor een
ludiek moederdagkado. Zij zijn te vinden op het Brusselplein en zetten de moeders al vast
helemaal in het zonnetje met een overheerlijke macaron van onze eigen Ma Bella Cakery.
Daarnaast kun je alle moederdagkado’s die je in ons centrum koopt met smaak laten inpakken door onze inpakservice in het pand achter Rijntje (hoek Luxemburgpromenade –
Wenenpromenade, tegenover Van Haren).

Winkels voor iedereen

Ook buiten de events om is het heerlijk vertoeven in het centrum. Het zonnetje breekt weer door en de terrassen op het Brusselplein stromen daardoor weer vol. De kinderen zijn niet weg te slaan bij de fonteinen en Rijntje de Leidsche Rijn Centrum klim mascotte.

Voor het fashioncluster moet je naar het Hof van Bern en omgeving. Daar vind je bekende namen als H&M, Mango, Vero Moda, Esprit, Jack & Jones, Shoeby en Only. Maar ook kunnen de dames hun slag slaan bij de zelfstandige modezaken House of Lena en Lotus.

Aan mannenmode ook geen gebrek in Leidsche Rijn Centrum. De winkels Jones & Jones, Van Uffelen, Open 32 en Only for Men hebben genoeg moois voor hem in de winkel hangen. Schoenmode is er ook in allerlei gradaties: van Blenz tot Van Haaren. Ook in de optiekbranche is er voor ieder wat wils. Reyer Lafeber heeft het hoogste segment brilmonturen. Hans Anders heeft een wat lagere prijsklasse.

Bekijk hier de aftermovie van het fashionevent: