Het Grootste MKB-evenement van Nederland! | De Utrechtse Internet Courant Het Grootste MKB-evenement van Nederland! | De Utrechtse Internet Courant

Het Grootste MKB-evenement van Nederland!

Het Grootste MKB-evenement van Nederland!
MKB Ondernemers Congres – Algemeen

MKB Ondernemers Congres – Algemeen
Het Grootste MKB-evenement van Nederland!
50 sprekers | 15 streams | 10 keynote sprekers

Op donderdag 27 oktober vindt in de Jaarbeurs Utrecht het grootste MKB-evenement van Nederland plaats: het MKB Ondernemers Congres! Dit congres, bedoeld voor álle MKB’ers, staat in het teken van veerkracht. Vijftig sprekers, waaronder Roland Kahn, Jort Kelder en Annemarie van Gaal, vertellen hun inspirerende ondernemersverhalen. Hoe kunt u als ondernemer meeveren in deze steeds sneller veranderende economie? Hoe zorgt u dat uw bedrijf meegaat in de nieuwste innovaties en technologieën? Op het MKB Ondernemers Congres vindt u het antwoord op deze vragen!

Tijdens het congres kunt u verschillende breakout-sessies bijwonen. Deze sessies worden verzorgd door interessante sprekers, die u inspireren met hun eigen unieke ondernemersverhaal. U bepaalt helemaal zelf welke sessies u bij wilt wonen, en hoe u het meeste uit de congresdag haalt! Natuurlijk is er tijdens het congres ook de mogelijkheid om te netwerken of zelf te werken in de speciaal ingerichte network lounge.

Het MKB Ondernemers Congres wilt u zeker niet missen! Ga voor meer informatie naar www.mkbondernemerscongres.nl  en bestel direct uw tickets!

hdsc_0966

MKB Ondernemers Congres – Het programma

Op 27 oktober 2016 is het zover, het MKB Ondernemers Congres vindt plaats in het Beatrix Gebouw van Jaarbeurs Utrecht. U bepaalt zelf hoe uw programma eruitziet met de keuze 50 verschillende break-out sessies en nog veel meer!

De dag zal om 13.00 uur aanvangen met om 14.00 uur een spectaculaire opening van het congres door president van de Nederlandsche Bank Klaas Knot. Tijdens deze plenaire kick-off zal Jort Kelder u op zijn eigen uitgesproken wijze meenemen langs de verschillende keynote sprekers: Roland Kahn, Arko van Brakel en Annemarie van Gaal.

Tussen 16.00 uur en 20.30 uur kunt u terecht bij 50 verschillende break-out sessies met daarin alle ins en outs over onderwerpen zoals Business Development, Finance en Online World. Stel uw eigen programma samen naar uw interesses en laat u inspireren door onze sprekers die hun kennis graag met u delen!

Naast de Break-out sessies is er nog veel meer te beleven op het MKB Ondernemers Congres. Zo kunt u een kijkje nemen bij de Technology Playground met nieuwe technologische ontwikkelingen, de Boekenkast waar u uw boek meteen kunt laten signeren en de MKB Ondernemerstafels waar u kunt leren van andere ondernemers.

Om 20.30 uur sluiten we de dag gezamenlijk af met een spectaculaire afsluiting met Frank Krake en om 21.30 uur een netwerkborrel met het nodige vermaak van Thijs Lindhout.

Laat deze dag niet aan u voorbijgaan en kijk op www.mkbondernemerscongres.nl voor meer informatie.

hdsc_1273

MKB Ondernemers Congres – Sprekers

Het MKB Ondernemers Congres beloofd een spetterende dag voor kennis en inspiratie te worden met een breed aanbod van sprekers gespecialiseerd in veel verschillende vakgebieden zoals Finance, Business Development en Online world.

Het MKB Ondernemers Congres biedt de keuze uit meer dan 50 inspirerende sprekers die u alle middelen geven om als MKB-ondernemer succesvol te zijn en blijven. Nu en in de toekomst. Naast ondernemers zoals u die hun unieke verhaal of gespecialiseerde kennis met u zullen delen bieden wij ook het podium aan 10 bekende namen zoals Klaas Knot, Annemarie van Gaal en Roland Kahn.

Klaas Knot
“Vernieuwer van De Nederlandsche Bank”

Vijf jaar geleden werd Klaas Knot onverwacht president van De Nederlandsche Bank. Een benoeming waarbij later bleek dat premier Mark Rutte zijn invloed had uitgeoefend. Als tegendraadse econoom moest hij een cultuur omgooien die had bijgedragen aan de kredietcrisis, de faillissementen van DSB en Icesave, en de slechte situatie van de Europese economie.

Sindsdien heeft hij zich sterker dan zijn voorgangers geprofileerd als verdediger van de Nederlandse economie. Hij snijdt taboes zoals de hypotheekrenteaftrek, het pensioenstelsel en het belastingstelsel aan, en start hiermee veelal de politieke discussie in Nederland.

Klaas Knot opent het MKB Ondernemers Congres en geeft zijn unieke visie op het MKB. Deze keynote spreker mag u zeker niet missen.

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal is één van Nederlands meest succesvolle en bekendste zakenvrouwen. Ze is investeerder in binnen- en buitenland en heeft daarnaast haar eigen onderneming. Ze is vooral bekend om haar inzet voor bewustwording in financiële zaken door onder andere haar boeken en tv optredens.

Annemarie weet haar publiek te inspireren met unieke invalshoeken, helpt met het ‘out of the box’ denken en voorziet in verrassende inzichten. Ze is een gedreven spreker die met humor en zelfspot haar publiek inspireert en raakt.

Roland Kahn

Roland Kahn is, zonder twijfel, de koning van de Nederlandse retail. Zijn ruim 600 winkels van onder andere CoolCat, America Today en Sapph, en de recente overname van de merknaam V&D bevestigen dit.

Toch verliep zijn carrière niet altijd volgens plan. In de jaren ’80 kwam zijn eerste keten CoolCat in het nauw en het eerste overnamebod op V&D werd afgewezen. Ondanks dit alles gaat Roland Kahn door. Ontdek hoe belangrijk veerkracht is voor Roland Kahn op het MKB Ondernemers Congres.

Haal kennis en inspiratie uit ons brede aanbod van sprekers en mis het MKB Ondernemers Congres niet! Voor meer informatie: www.mkbondernemerscongres.nl

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).