Kom zingen, kom luisteren! Kom zingen, kom luisteren!

Kom zingen, kom luisteren!

Kom zingen, kom luisteren!
Van 27-31 juli staat Utrecht volledig in het teken van het gloednieuwe event Leading Voices! Lees meer over de verschillende programmaonderdelen speciaal voor zangers en koren.

Van 27-31 juli staat Utrecht volledig in het teken van het gloednieuwe event Leading Voices! Lees meer over de verschillende programmaonderdelen speciaal voor zangers en koren.

Open singing – gratis

Een open singing draait om het plezier van samen zingen. Onder leiding van een bevlogen dirigent maak je op het Stadhuisplein, Brusselplein of Winkelcentrum Overvecht kennis met muziek uit alle windstreken. Ervaring is niet nodig, alleen zin om samen te zingen!

Workshops (in ZIMIHC theater Wittevrouwen)

Elke middag kun je deelnemen aan diverse workshops die verschillende muziekgenres of zangtechnieken introduceren. Van beweging als ondersteuning voor je stem tot Baltische volksmuziek, en van Indiase zangimprovisaties tot de Deense Complete Vocal Technique.

Ateliers (in ZIMIHC theater Zuilen & Stefanus)

In een atelier ga je drie ochtenden aan de slag met een specifiek genre uit de koormuziek. Je werkt samen met een specialist uit het genre toe naar een presentatie op zondagmiddag in de centrale hal van Bibliotheek Neude.

Inloopprogramma Bibliotheek Neude – gratis

In de hal van de Bibliotheek Neude vind je donderdag, vrijdag en zaterdag een markt met muziekuitgeverijen en andere koormuziekorganisaties. Rond deze markt is een doorlopend programma met korte presentaties, workshops en optredens.

Choir-to-choir concerten – gratis

Tijdens de choir-to-choir concerten geven twee koren samen een concert van in totaal één uur op een bijzondere locatie in de binnenstad.

– donderdag 28 juli, 12.30 – 13.30 uur, Pieterskerk
– vrijdag 29 juli, 12.30 – 13.30 uur, Pieterskerk & Stadhuis
– zaterdag 30 juli, 12.30 – 13.30 uur, Pieterskerk & Gertrudiskathedraal

Maak kennis met nieuwe muziek, luister naar een optreden en zing mee! Dit nieuwe koormuziek event mag je niet missen – bekijk de website voor meer info!