Dit weekend volop lekker eten & goede muziek op Berlijnplein ! Dit weekend volop lekker eten & goede muziek op Berlijnplein !

Dit weekend volop lekker eten & goede muziek op Berlijnplein !

Dit weekend volop lekker eten & goede muziek op Berlijnplein !
Lekker (na)zomeren op Perron 9

Lekker (na)zomeren op Perron 9

Leidsche Rijn – Komend weekend kan iedereen nog even heerlijk gezellig ‘nazomeren’. Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober vindt je namelijk de nazomereditie van ‘Lekker Zomers’ op het Berlijnplein : een heel leuk gezellig uitje onder en rondom de stationsoverkapping ‘Perron 9’ schuin tegenover het Pathé filmtheater naast het NS- en busstation Leidsche Rijn.

Tekst loopt door onder de foto

Genieten van lekker eten, live muziek en meer

Beide dagen komend weekend zijn er live muziek, leuke kraampjes en lekker eten te vinden @ ‘Lekker Zomers’ dat samen valt met het ‘Pasar 2.0 festival’. Onder het genot van non-stop live muziek is er volop lekkers te eten uit divers exotische keukens met een biertje, wijntje of ander drankje er bij.

Tekst loopt door onder de foto

Exotisch

Je kunt er happen van de allerlekkerste sushi, burgers, pokebowls, wafels, saté, broodjes bal en hete kip, noodles, suikerspin, gebakken banaan, loempia, Thaise en Taiwanese snacks, chips, popcorn en verse mediterrane salades. Tevens zijn er volop overheerlijke exotische drankjes zoals onder andere bubble tea, cocktails, mocktails, smoothies en sjusjpuppie en is er heerlijk ijs verkrijgbaar.

Tekst loopt door onder de foto

Artiesten

Allround zanger/entertainer/presentator Gordon Smith is twee dagen lang de gastheer. Op zaterdag 8 oktober treden ook de orkesten Hot News en Bintang Bali Rockers die stevige country en rock & roll brengen en is dance classics zanger Bobby Matulessy van de partij. Zondag 9 oktober treden de allround orkesten IVY en Alex & friends op. Kortom, het swingt twee dagen de pan uit onder de overkapping van Perron 9 op op het Berlijnplein !

Tekst loopt door onder de foto

Leuke marktkraampjes

Je vindt er diverse marktkraampjes met onder andere exclusieve woondecoratie, cosmetica, haarmode, kleding, sieraden, modeaccessoires, snoepwaren, gadgets, speelgoed, en vele andere ‘hebbedingetjes’.

Tekst loopt door onder de foto

Geen sponsoring of subsidie

Het event heeft helaas geen sponsors en wordt ook niet gesubsidieerd. Daarom ontkomt de organisatie niet aan het vragen van een entreeprijs. Geprobeerd is om deze zo laag mogelijk te houden. Kinderen tot en met 11 jaar hebben gratis entree en vanaf 12 jaar koop je jouw online kaartje in de voorverkoop voor slechts € 4,00. Aan de kassa betaal je € 6,50.

Tekst loopt door onder de foto

Lekker Zomers
Perron 9 @ Berlijnplein Utrecht
zaterdag 8 oktober 12.00- 20.00 uur
zondag 9 oktober 12.00-20.00 uur
https://lekker-zomers.nl/