Loop onze gratis kinderwandeling! Loop onze gratis kinderwandeling!

Loop onze gratis kinderwandeling!

Loop onze gratis kinderwandeling!
Deze zomer met je kind op ontdekking in Utrecht? Speciaal voor iedereen tussen 0 en 100 jaar hebben wij een gratis Zintuigen wandeling gemaakt!

Deze zomer met je kind op ontdekking in Utrecht? Speciaal voor iedereen tussen 0 en 100 jaar hebben wij een gratis Zintuigen wandeling gemaakt!

Op avontuur door Lombok

Met de kinderen lekker naar buiten, maar wel in de stad blijven? Loop dan de leukste gratis kinderwandeling van Utrecht! Ludens kinderopvang heeft samen met de Utrechtse illustrator Jochem Coenen een zomerse wandeling bedacht voor kinderen. Tijdens deze Zintuigen wandeling gaan jullie op avontuur door Lombok.

Prikkel je zintuigen!

Tijdens de gratis Zintuigen wandeling ontdekken jullie alles over de 5 zintuigen. Ga samen met je kind op een zomers avontuur door de straten van Lombok en ontdek nieuwe smaken, geuren en weetjes. Voel aan munten, hoor de azan, proef de 100 smaken van de Kanaalstraat, zie hoe een houtmolen werkt en ruik de koffie, döner, bloemen en vers brood. En als jij de juiste letters vindt kun je het raadsel van Lombok oplossen. Dus zintuigen aan en gaan!

Voor alle kinderen

Jonge en oudere kinderen kunnen tijdens de wandeling leuke opdrachten doen en raadsels oplossen. Ludens ziet graag dat kinderen lekker naar buiten gaan en vindt het, als maatschappelijke kinderopvang, belangrijk dat alle kinderen van de wandeling kunnen genieten. De route is daarom gratis te downloaden. Dus trek je slippers aan, vul een thermoskan met limonade en ga snel op pad!

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).