Nieuwe baan? Word media-adviseur bij DUIC Nieuwe baan? Word media-adviseur bij DUIC

Nieuwe baan? Word media-adviseur bij DUIC

Nieuwe baan? Word media-adviseur bij DUIC
© Bas van Setten
Wij brengen het dagelijkse nieuws op DUIC.nl en achtergronden via de gratis krant.  Ook doen we veel op social media. Daarmee is DUIC het ideale advertentieplatform met een groot bereik in Utrecht. 

Wij brengen het dagelijkse nieuws op DUIC.nl en achtergronden via de gratis krant.  Ook doen we veel op social media. Daarmee is DUIC het ideale advertentieplatform met een groot bereik in Utrecht. 

Om dit mogelijk te maken zoekt DUIC een nieuwe media-adviseur. Als media-adviseur ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten en potentiële klanten van DUIC en schakel je snel tussen verschillende werkzaamheden.

Je geeft advies over media-inzet en begeleidt klanten vanaf het eerste contact tot publicatie. Een deel van de week onderhoud je klantcontacten, maar nieuwe klanten binnen halen hoort en zeker ook bij.

Jij biedt deze klanten een geweldige ervaring bij DUIC, zodat zij ons in de toekomst ook weer weten te vinden.

Daarnaast ben je pro-actief met het benaderen van de lokale en regionale Utrechtse advertentiemarkt. Zo bouw je aan je eigen netwerk en werk je samen met klanten aan succesvolle campagnes. Daarbij werk je in samenwerking met jouw sales/marketing collega’s aan strategische plannen om de Utrechtse advertentiemarkt te veroveren.

Als media-adviseur heb je antwoorden op vragen als:

  • Hoe zet je de vraag van de klant om in een succesvolle campagne?
  • Hoe bereikt jouw klant zoveel mogelijk mensen?
  • Hoe zet de klant een ideale mix in van offline en online?
  • Welke mediamiddelen sluiten het beste aan op de doelgroep van de klant?

Dit ben jij

Je bent fulltime beschikbaar en werkt en denkt op HBO-niveau. We zoeken een vrolijke, slimme en communicatief vaardige collega die binding heeft met de stad Utrecht en die het leuk vindt zijn of haar netwerk uit te breiden. Als media-adviseur denk je in mogelijkheden en kansen, ben je klantgericht en commercieel ingesteld. Je hebt geen schroom om klanten te bellen en/of op te zoeken.

Daarnaast heb je kennis van online en offline media inzet en social media.  Jouw sociale en commerciële vaardigheden benut je optimaal. Je bent daarbij ondernemend en zelfstandig ingesteld. Kennis van softwarepakketten is een pré (CRM, MS Office, Mailchimp, WordPress, Facebook advertising, Google Ad Manager en Google Analytics).

 

Media-adviseur bij DUIC in het kort

  • Klein & dynamisch team
  • Vrijheid om functie zelf in te richten
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Leuke uitdaging
  • Goed op je CV!

 

Over DUIC

DUIC is succesvol omdat wij gedreven zijn in journalistiek, sales en marketing en omdat wij ervan overtuigd zijn dat onafhankelijke nieuws- en informatievoorziening essentieel is voor Utrecht.

Naast onze grote betrokkenheid bij ons mooie stadsie heeft DUIC een gezellig team waar nog ruimte is voor een extra Utrechtse topper.

 

Hebben we je interesse gewekt?

Stuur je CV naar: adverteren@duic.nl. Wellicht zitten we binnenkort op ons mooie terras voor een eerste kennismaking! 


*Voor onze recruiter collega’s:
Wij zoeken graag zelfstandig onze toekomstige talenten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature, wordt dan helaas ook niet gewaardeerd.