Plannen om een eerste huis te kopen? Bezoek het Starterscafé op 10 april | De Utrechtse Internet Courant Plannen om een eerste huis te kopen? Bezoek het Starterscafé op 10 april | De Utrechtse Internet Courant

Plannen om een eerste huis te kopen? Bezoek het Starterscafé op 10 april

Plannen om een eerste huis te kopen? Bezoek het Starterscafé op 10 april
Een eerste huis kopen is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Omdat hier ook nog wel heel wat bij komt kijken wordt er op 10 april bij Koffie&Ik het Starterscafé georganiseerd.

Een eerste huis kopen is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Omdat hier ook nog wel heel wat bij komt kijken wordt er op 10 april bij Koffie&Ik het Starterscafé georganiseerd.

Tijdens deze gratis inloopavond is iedereen welkom om zich te laten informeren over alle –actuele- onderwerpen rond het kopen van een eerste woning. Ongedwongen in het café dus, waar je persoonlijk advies kunt inwinnen bij aanwezige deskundigen, zoals makelaar, financieel adviseur en notaris.

Er komt veel meer kijken bij het kopen van een huis dan de meeste woonstarters denken. En dan gaat het vaak ook nog over erg lastige onderwerpen. Want hoe zit het tegenwoordig precies met de hypotheek? Hoeveel kan ik lenen? Uit welke huizen kan ik kiezen en wat moet ik allemaal juridisch regelen?

In een ongedwongen sfeer speeddaten met deskundigen

‘Als je een bezoek brengt aan een makelaar en daarnaast het internet afstruint voor je hypotheekmogelijkheden, dan weet je vaak nog lang niet wat je persoonlijke mogelijkheden zijn voor het kopen van je eerste woning’, licht Stichting Starter toe. ‘Daarom organiseren we het Starterscafé. Jongeren, maar ook hun ouders, kunnen tijdens deze inloop-informatieavond in een ongedwongen sfeer, één op één praten met deskundigen op o.a. het gebied van financiering, makelaardij en notariaat. Lekker ontspannen, onder het genot van een drankje. Je kunt ze vragen stellen, zij kunnen je ingewikkelde zaken uitleggen en je tips geven. Alle deskundigen die je kunnen helpen bij het kopen van je eerste woning zijn aanwezig.’

Gratis toegang voor woonstarter

Wil je op weg geholpen worden bij het kopen van je eerste huis, kom dan op 10 april naar het Starterscafé bij Koffie&Ik, Vleutenseweg 169, 3532 HC Utrecht. De avond duurt van 18.30 – 21.00 uur. De toegang is gratis, aanmelden kan op www.stichtingstarter.nl, maar is niet verplicht. Op deze website kan je ook meer informatie vinden. Een gratis goodiebag ligt voor je klaar!

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).