Wat zijn de beste bestelwagens van 2021? | De Utrechtse Internet Courant Wat zijn de beste bestelwagens van 2021? | De Utrechtse Internet Courant

Wat zijn de beste bestelwagens van 2021?

Wat zijn de beste bestelwagens van 2021?
Als ondernemer in Utrecht zou het maar zo kunnen dat je een bestelwagen moet kopen voor je bedrijf. Het kopen van zo’n bedrijfsauto kan nog wel eens moeilijk zijn, vooral doordat er zoveel opties verkrijgbaar zijn op de markt.

Als ondernemer in Utrecht zou het maar zo kunnen dat je een bestelwagen moet kopen voor je bedrijf. Het kopen van zo’n bedrijfsauto kan nog wel eens moeilijk zijn, vooral doordat er zoveel opties verkrijgbaar zijn op de markt.

Ook kan het verzekeren van je aankoop zo nu en dan een lastige klus zijn. Je kunt immers eigenlijk niet gebruik maken van een goedkope autoverzekering. Dit komt doordat je nieuwe bestelwagen gebruikt gaat worden voor zakelijke doeleinden. Je moet het dan ook als een zakelijke auto verzekeren, wat dus nodig is als je één van de onderstaande bestelwagens aanschaft.

Ford Transit Connect Van

Kleine bedrijven en bedrijven die in stedelijke omgevingen, zoals Utrecht, opereren, hebben voertuigen nodig met veel mogelijkheden in een wendbaar pakket. Daar is de Ford Transit Connect Van een perfect voorbeeld van. In deze bestelwagen zit een enorme capaciteit waarin je veel spullen kunt opbergen, terwijl het ook zeker mogelijk is om grote voorwerpen te vervoeren in deze bedrijfsauto. Dit model van Ford kan bovendien uitgerust worden met opbergrekken. De Transit Connect Van heeft daarnaast een erg laag brandstofverbruik en rijdt zeer comfortabel, wat lang niet altijd het geval is bij grote bestelbusjes. In de Ford Transit Connect Van kunnen twee mensen zitten aan de voorzijde, terwijl het geleverd wordt in twee verschillende uitrustingsniveaus. Koop één van deze twee opties en sluit vervolgens direct een zakelijke autoverzekering af.

Mercedes-Benz Metris Cargo Van

De Mercedes-Benz Metris Cargo Van is de kleinste van de twee bedrijfswagens van het bedrijf, maar dat betekent natuurlijk niet dat het totaal geen opslagruimte biedt. Dankzij het compacte formaat en de verfijnde aandrijflijn is de Metris gemakkelijk door de stad te rijden en in kleine ruimtes te parkeren, wat natuurlijk ideaal is voor ondernemers in Utrecht. Binnenin toont hij de verfijning die Mercedes-Benz tot een begrip heeft gemaakt. Wil je graag een Metris Cargo Van aanschaffen voor je bedrijf? Je hebt dan niet veel te kiezen, het wordt namelijk maar in één uitrustingsniveau geleverd. Dat is desondanks geen probleem, want qua uitrusting is dit model eigenlijk perfect. Hierdoor zul je de andere opties dus niet missen.

Nissan NV Cargo

Als het gaat om het vervoeren van materieel en producten, kiezen veel bedrijven voor grote bestelwagens vanwege hun ongeëvenaarde opbergruimte aan de binnenkant. De Nissan NV Cargo is hiervoor een uitstekende optie. De grootste bestelwagen van Nissan, die in 2012 werd uitgebracht, kan erg veel kracht vervoeren doordat het een groot maximaal laadvermogen heeft. Daarnaast is het bovendien mogelijk om de laadruimte van dit model uit te rusten met een reeks kasten en rekken. Dit zorgt ervoor dat de NV Cargo bijvoorbeeld optimaal gebruikt kan worden voor het bezorgen van voorwerpen. Als koper heb je bij deze bestelbus van Nissan wel veel te kiezen, het is namelijk verkrijgbaar in zes verschillende uitrustingsniveaus. De NV2500 HD SV Standard Roof V6 is hiervan het populairst.

Ram ProMaster City Cargo Van

De Ram ProMaster City Cargo Van biedt ongeëvenaarde ruimte voor een onverslaanbare prijs, waardoor het een uitstekende keuze is voor kleine bedrijven die een goede bestelwagen nodig hebben. Achter de twee voorstoelen biedt het veel laadruimte en -vermogen, wat natuurlijk ideaal is. Toch is de ProMaster City ook nog klein genoeg om gebruikt te worden in steden als Utrecht. Overigens hebben een paar rivalen wel betere technologie in de auto te zitten, terwijl ze ook meer opties voor configuratie bieden. Desondanks is het bij de Ram ProMaster City Cargo Van alsnog mogelijk om uit twee uitrustingsniveaus te kiezen. De Tradesman is hiervan de meest populaire stijl, wat geleverd wordt met een 2,4L I4 motor en voorwielaandrijving.