Woolloomooloo’s bekende BEAT-RIX gaat dit jaar tijdens Koningsdag 2021 live | De Utrechtse Internet Courant Woolloomooloo’s bekende BEAT-RIX gaat dit jaar tijdens Koningsdag 2021 live | De Utrechtse Internet Courant

Woolloomooloo’s bekende BEAT-RIX gaat dit jaar tijdens Koningsdag 2021 live

Woolloomooloo’s bekende BEAT-RIX gaat dit jaar tijdens Koningsdag 2021 live
Woolloomooloo BEAT-RIX Live

Woolloomooloo BEAT-RIX Live

Al vijftien jaar organiseert de Woolloomooloo, de grootste studentendiscotheek van Nederland, het populairste openluchtfestival van Utrecht tijdens koningsdag én nacht: BEAT-RIX.

Jaarlijkse trekt dit evenement 10.000 bezoekers per dag en staat het Janskerkhof bomvol met feestende bezoekers. Dit jaar krijgt BEAT-RIX wegens de huidige omstandigheden een nieuw jasje.

De Woolloomooloo organiseert haar jaarlijkse openluchtfestival wel degelijk, maar dan in de vorm van een livestream. Met deze bijzondere opzet en een ijzersterke Line-Up moet de herinnering aan Koningsnacht én dag springlevend blijven, omdat het een jaar is waarin het niet echt met elkaar gevierd kan worden.

Onder de naam ‘’Koningsdag Utrecht 2021’’ wordt samengewerkt met o.a. De Dikke Dries, UVSV en Tivoli Vredenburg. Deze iconische namen in Utrecht zorgen ervoor dat een breed scala aan optredens aanwezig zal zijn op koningsdag.

Het evenement wordt ‘’Live’’ via koningsdagutrecht2021.nl uitgezonden op koningsdag waarbij BEAT-RIX muziekoptredens verzorgt op unieke locaties die nooit eerder op deze manier vertoond zijn. Om niks te missen rondom BEAT-RIX 2021 en aan te melden; volg de social media accounts van BEAT-RIX (zie onderstaande link)

BEAT-RIX ondersteund ook het goede doel MIND; vanuit de Woolloomooloo zal vier dagen lang vóór koningsdag radio worden gemaakt om geld op te halen voor dit goede doel. MIND wil psychische problemen voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben, ondersteunen.

Instagram: https://www.instagram.com/beatrix.kingsday/

Livestream: https://koningsdagutrecht2021.nl

Woolloomooloo: https://www.zaalverhuur-utrecht.nl