Word jij ook stadsambassadeur van Utrecht? | De Utrechtse Internet Courant Word jij ook stadsambassadeur van Utrecht? | De Utrechtse Internet Courant

Word jij ook stadsambassadeur van Utrecht?

Word jij ook stadsambassadeur van Utrecht?
Utrechtse stadsambassadeurs zijn op zoek naar nieuwe, jonge, ambassadeurs. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden met een voorstelvlog.

Utrechtse stadsambassadeurs zijn op zoek naar nieuwe, jonge, ambassadeurs. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden met een voorstelvlog.

Nieuwe stadsambassadeurs

Thirty030 is op zoek naar nieuwe stadsambassadeurs. Iedere creatieveling, tussen de 18 en 30, die bomvol goede ideeën zit om de domstad op een positieve manier aan te pakken mag zich aanmelden met een voorstelvlog. In totaal is er plek voor twintig nieuwe ambassadeurs.

Over Thirty030

Thirty030 bestaat uit een groep jonge enthousiastelingen die zich inzetten om de stad creatiever en inspirerender te maken. Zij vertegenwoordigen de jonge stem van de stad en worden regelmatig gevraagd om mee te denken over Utrechtse kwesties. Thirty030 wordt gefaciliteerd door Utrecht Marketing en werkt samen met het Utrecht Brand Team. Pauline Mulder aanjager Thirty030 bij Utrecht Marketing: “Het is elk jaar weer een eer om met zulke bevlogen stadsambassadeurs onze mening te verkondigen, het gesprek aan te gaan en de stad mooier te kleuren met vette initiatieven.”

Van CoronaQuotes tot DoggySwag

Met projecten als KerkKaraoke, Merry Sockmas, DoggySwag, Utrechtenaar, CoronaQuotes en #KillDe2eGolf heeft de groep enthousiaste 030’ers alles behalve stil gezeten de afgelopen tijd. Stadsambassadeur Max Trienekens is al twee jaar actief bij Thirty030, maar is zo gemotiveerd dat ze nog een extra jaar doorgaat. “Thirty030 geeft de kans om uit je bubbel te breken, samen creatieve events te organiseren, je jonge stem te laten horen te midden van old boys networks, te shinen in de media, podia te pakken en vooral samen heel veel lol te hebben.”

Voorstelvlog

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een korte voorstelvlog in te sturen waarin zij zich voorstellen en vertellen waarom zij Utrecht willen vertegenwoordigen. Er is in totaal plek voor twintig nieuwe leden en aanmelden kan tot en met 4 januari via www.thirty030.nl.

Wil je meer informatie? Stuur ons een berichtje op Instagram of via [email protected]