Zo knap je jouw huis goedkoop op Zo knap je jouw huis goedkoop op

Zo knap je jouw huis goedkoop op

Zo knap je jouw huis goedkoop op
Wil je jouw oude of nieuwe huis opknappen, maar heb je niet zo’n groot budget? Geen probleem. Ook met een klein budget kan je jouw huis opknappen. Dit is handig in deze tijd waarin we al veel geld kwijt zijn aan gas, benzine en boodschappen.

Wil je jouw oude of nieuwe huis opknappen, maar heb je niet zo’n groot budget? Geen probleem. Ook met een klein budget kan je jouw huis opknappen. Dit is handig in deze tijd waarin we al veel geld kwijt zijn aan gas, benzine en boodschappen.

Raamdecoratie

De raamdecoratie van Veneta.com zijn onlangs nog vast in prijs verlaagd. Deze webshop bewijst dat goedkoop niet duurkoop is. Je hebt namelijk 8 jaar garantie en een gratis meetverzekering. Dat houdt in dat je gratis een nieuw product krijgt als je het verkeerd hebt gemeten. Ook kan je gebruik maken van gratis advies en gratis kleurstalen. Zo kan je met de kleurstalen checken of de kleur die je voor ogen hebt wel past bij je inrichting. Je hebt in deze webshop keuze uit diverse raamdecoratie, zoals vouwgordijnen, rolgordijnen, dakraam rolgordijnen, plisségordijnen, en houten jaloezieën. Een jaloezie op maat meet je makkelijk op met de informatie op de webshop. Als je er toch zelf niet uitkomt kan je een van de medewerkers spreken.

Verven

Met een klein budget kan je het beste kiezen voor verven in plaats van behangen. Verven is namelijk goedkoper. Wel is het belangrijk om te bedenken dat behang meestal langer meegaat. Hierdoor is het op lange termijn wel een goedkopere keuze. Echter als je op dit moment niet het geld kwijt kunt is verven de beste optie. Let wel op dat je goede kwaliteit verf koopt. De verf bij budgetwinkels zijn vaak niet goed dekkend. Hierdoor moet je meerdere lagen over elkaar verven, waardoor je meer verf gebruikt. Hierdoor is de verf uiteindelijk toch niet zo goedkoop. Bij doe-het-zelfwinkels zijn er regelmatig aanbiedingen voor verf. Houd deze goed in de gaten en schaf dan een goed merk verf aan. A-merken verf zijn bijvoorbeeld Flexa, Histor, Koopmans, Sikkens en Sigma.

Vloeren

Je kunt goedkoop tweedehandse vloeren aanschaffen. Sommige mensen geven ze ook gratis weg. Houd hierbij wel rekening dat je niet te lang kunt doen met de vloer. Dit kan dus op lange termijn duurder zijn. Let ook bij vloeren op aanbiedingen. Laminaat en PVC vloeren zijn redelijk goedkoop. Je kunt ook veel geld besparen door zelf de vloer te leggen. Laminaat kan je eenvoudig zelf leggen. Wellicht heb je iemand in je vriendenkring die ervaring heeft met het leggen van laminaat.

Bedenk van tevoren welke klusjes prioriteit hebben en welke klusjes je later kunt uitvoeren. Zo kan je nog even sparen om de minder belangrijke klusjes later te doen.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).