Zo word je de leukste werkgever van 2022 Zo word je de leukste werkgever van 2022

Zo word je de leukste werkgever van 2022

Zo word je de leukste werkgever van 2022
Personeelstekort is een probleem waar veel werkgevers mee kampen op dit moment. Aantrekkelijk werkgeverschap is daarom een thema dat juist nu helemaal ‘hot’ is. Hoe leuker je bent als bedrijf des te minder je kampt met personeelstekorten. Het is niet voor niets dat je over bordjes ziet hangen met ‘personeel gezocht met spoed’, en dat bedrijven investeren in een employer branding strategie. 

Personeelstekort is een probleem waar veel werkgevers mee kampen op dit moment. Aantrekkelijk werkgeverschap is daarom een thema dat juist nu helemaal ‘hot’ is. Hoe leuker je bent als bedrijf des te minder je kampt met personeelstekorten. Het is niet voor niets dat je over bordjes ziet hangen met ‘personeel gezocht met spoed’, en dat bedrijven investeren in een employer branding strategie

De beste werkgever van Nederland zorgt ervoor dat alle medewerkers het onwijs naar hun zin hebben bij het bedrijf. Wij geven jou daarom verschillende tips om medewerkers aan je te binden!

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Als beste werkgever van Nederland moet je natuurlijk ook de beste arbeidsvoorwaarden aanbieden. Achterhaal wat een passend salaris is van jouw medewerker en doe daar een klein schepje bovenop. Denk ook aan arbeidsvoorwaarde zoals een goede verlofsregeling, genoeg vakantiedagen is heel belangrijk. Bij hard werken hoort ook hard ontspannen. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ook onwijs belangrijk. Denk hierbij aan reiskostenvergoeding, bonusregeling en flexibel. Probeer hierin echt te onderscheiden van de andere werkgevers.

Ruimte voor ontwikkeling

Iets wat veel medewerkers belangrijk vinden in een organisatie is hun persoonlijke ontwikkeling. Biedt verschillende mogelijkheden aan zodat medewerkers kunnen blijven groeien. Stel een persoonlijk ontwikkelingsplan op samen met jouw medewerkers. Het werkt fijn om doelen te hebben en daarvoor te gaan,hierdoor kunnen medewerkers gemakkelijk groeien. De medewerkers die echt stappen zetten en groeien zijn een stuk gelukkiger. Last but not least: opleidingsmogelijkheden zijn super belangrijk als jij een aantrekkelijke werkgever wilt worden voor je personeel. Denk bijvoorbeeld aan een vast budget dat je hebt voor je medewerker om toffe cursussen te volgen.

Meer dan werk 

Naast hard werken is ontspanning samen met jouw team super belangrijk. Bij aantrekkelijk werkgeverschap hoort niet alleen maar hard werken. Een aantrekkelijke werkgever zorgt ook voor de nodige ontspanning! Die ontspanning zorgt ervoor dat jouw medewerker het beste uit zichzelf kan halen. Naast legendarische vrijdagmiddagborrels, toffe personeelsuitjes en etentjes kun je ook op andere manieren uitpakken voor je medewerkers. Koop bijvoorbeeld een boot waarop je kunt varen met het team met mooi weer. Iets wat helemaal gaaf is, is om samen op workation te gaan in een super tof land zoals Bali of Thailand. Dit zorgt voor onvergetelijke ervaringen en is onwijs goed voor de teambuilding.

Inspirerende werkplek 

Een inspirerende werkplek draagt bij aan het succes van jouw bedrijf. Deze werkplek zorgt ervoor dat jouw medewerker zich op zijn gemak voelt. En dat zorgt er dan weer voor dat je medewerker beter werk levert en waarschijnlijk langer bij jou blijft werken. Gelukkige medewerkers zijn productiever en zorgen voor meer omzet! Zorg daarom voor een mooie en inspirerende werkplek. Dit doe je door natuurlijk te werken in een mooi, licht en modern ingericht kantoor met nieuwe apparatuur. Plaats daarnaast ook elementen om te kunnen ontspannen op de werkvloer zoals een gameroom, loungehoek of een fijne plek om buiten te zitten.

Wie wil er nou niet een onwijs leuke werkgever zijn voor het personeel? Volg de tips en ze zullen het onwijs waarderen.