Zoek de zon op; Hobby’s voor buiten | De Utrechtse Internet Courant Zoek de zon op; Hobby’s voor buiten | De Utrechtse Internet Courant

Zoek de zon op; Hobby’s voor buiten

Zoek de zon op; Hobby’s voor buiten
Herinner je nog de tijd toen je nog met speelgoed auto’s speelde? Dit jeugdsentiment kan je opnieuw beleven met de nieuwe technologie van nu. Bestuurbare auto’s en drones zijn tegenwoordig helemaal hip.

Herinner je nog de tijd toen je nog met speelgoed auto’s speelde? Dit jeugdsentiment kan je opnieuw beleven met de nieuwe technologie van nu. Bestuurbare auto’s en drones zijn tegenwoordig helemaal hip.

Bovendien is het in deze tijd van smartphones, televisie en andere digitale snufjes, belangrijk om af en toe een frisse neus te halen en vitamine D binnen te krijgen door de zon. Benieuwd naar leuke gadgets die je buiten kunt gebruiken? Lees dan snel verder.

Digitale bestuurbare auto’s

Een radiografisch bestuurbare auto (RC-auto) is een modelauto waarvan de functies via een radiozender op afstand bediend kunnen worden zoals een Arrma Infraction. De auto’s zijn perfect voor buitengebruik. Ook is dit leuk te combineren wanneer je kinderen hebt en samen buiten kan spelen. Kinderen zitten tegenwoordig vaak binnen in plaats van dat ze buiten spelen met vrienden. Deze gadgets stimuleren ze om meer naar buiten te gaan en de buitenlucht op te zoeken. Dit is goed voor hun algemene ontwikkeling en zorgt dat ze sneller contact leggen met andere kinderen. Het is goed voor de motoriek van het kind en ze leren te werken met de technologie dat hedendaags gevraagd wordt. Zo leren ze op jonge leeftijd al te werken met deze snufjes.

Vliegend de lucht in

Een ander technisch gadget wat al voor een langere tijd niet meer weg te denken is, is de drone. De drone wordt op afstand bestuurd en kan gezien worden als een luchtvaartuig zonder piloot. Ze worden vaak ingezet in videofragmenten of om gave foto’s te maken van bovenaf. Voor een fotograaf is de drone goed inzetbaar. Daarnaast vinden sommige mensen het leuk om de drone te besturen en alleen hiermee aan de slag te gaan. De drone is vooral voor buitengebruik. Je kan het natuurlijk ook binnen gebruiken, maar omdat het de lucht in gaat, is dat binnen vaak onhandig. Op de drones zitten verschillende functies waarbij je de drone kan instellen naar jouw eigen persoonlijke voorkeuren. De drone is daarom de perfecte manier om met de nieuwste technologie bezig te zijn en tegelijkertijd buiten in de frisse lucht te staan.

Na het lezen van deze coole snufjes heb je geen excuus meer om niet meer de zon op te zoeken. Ga voor een bestuurbare raceauto zoals een Arrma Kraton of een drone met gave functies. Kies voor nieuwe technologie en ga samen met vrienden, familie of je kinderen de buitenlucht in.