Anna neemt je mee naar een studentenhuisfeest | De Utrechtse Internet Courant Anna neemt je mee naar een studentenhuisfeest | De Utrechtse Internet Courant

Anna neemt je mee naar een studentenhuisfeest

Anna neemt je mee naar een studentenhuisfeest

Het is zaterdagavond. Vanavond is het zover. Samen met mijn huisgenoten ga ik naar het huisfeest van mijn vriendin Iris.

Wie in Utrecht woont, ziet ze vast wel eens lopen. Jongeren met de meest idiote pakken. De kans is dan groot dat je een groep studenten op weg naar een huisfeest hebt gespot.

Op een huisfeest doet iedereen zijn best om met een outfit indruk te maken. Gek, gekker, gekst, aller gekst. Tenminste, bijna iedereen (hè Bob). Zelf heb ik een top outfit gevonden. Ik weet het zeker. Het zal de mannen niet onberoerd laten. Nadat we onszelf helemaal hebben versierd, fiets ik samen met Maarten, Marie en Bob naar het feest.

Eenmaal binnen word ik door Hans Kazan begroet. Oh, wacht! Het is Iris. Die weet ook altijd een top outfit te scoren. Ternauwernood ontsnap ik aan een dinosaurus die het Krijt tijdperk blijkbaar heeft overleefd. Ik besluit dat het tijd is om mezelf richting de dansvloer te begeven…

Bekijk de video en ontdek welke onaangename verrassing mij na een avond dansen stond te wachten. Gelukkig kwam ik dankzij mijn strakke outfit niet helemaal van een koude kermis thuis.

Vraag jij je af welk nummer er werd gedraaid? Het is de door Notch & Dimes gemaakte soundtrack. Download hier het nummer gratis!

Anna is 22 jaar en is 3e-jaars student journalistiek. Ze woont nu ruim twee jaar in het Utrechtse studentenhuis Casa Nova. 

1 Reactie

Reageren
  1. Jes

    Ik ga verkleed als onterechte spatie!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).