Er valt genoeg te doen in Leidsche Rijn Centrum | De Utrechtse Internet Courant Er valt genoeg te doen in Leidsche Rijn Centrum | De Utrechtse Internet Courant

Er valt genoeg te doen in Leidsche Rijn Centrum

Er valt genoeg te doen in Leidsche Rijn Centrum
Nog niet in Leidsche Rijn Centrum geweest? Ga dan gauw eens langs. Want niet alleen het aanbod is eindeloos, ook de faciliteiten maken van jouw shopervaring een ware beleving.

Nog niet in Leidsche Rijn Centrum geweest? Ga dan gauw eens langs. Want niet alleen het aanbod is eindeloos, ook de faciliteiten maken van jouw shopervaring een ware beleving.

Goed om te weten!

Download gratis de LRC app

Ontvang acties speciaal voor jou, spaar punten voor leuke cadeautjes en vind gemakkelijk alle info van LRC.

Extra lang winkelen!

Maandag tot en met vrijdag tot 19.00 uur en elke zondag geopend.

3,5 uur gratis parkeren

De eerste 2 uur standaard gratis parkeren in de parkeergarage. 1,5 uur extra gratis parkeren na een besteding van tenminste € 10,- bij jumbo.

Winkelen van nu

Leidsche Rijn Centrum past echt bij de wensen van het winkelen van nu. Makkelijk en snel parkeren onder de grond en de fietsenstalling is altijd dichtbij je favoriete winkel. Een slimme app die niet alleen zorgt dat je de eerste 2 uur gratis parkeert maar jou ook persoonlijk aanbiedingen geeft. Gratis wifi dus even iets erbij bestellen in de webshop, geen probleem en dan haal je het op bij de Bringme Boxen bij de entree van de Jumbo.

De winkelstraten en gezellige pleinen hebben geen last van grote vrachtwagens, die gaan onder de grond. De winkels zijn ingericht volgens de nieuwste concepten om jouw aankoop zo makkelijk mogelijk te maken, je van alle service en gemak te voorzien, uit te proberen voor je ze aankoopt of je mee nemen in een beleving of koopavontuur. Uniek in Nederland.

Evenementen

Happy Fashion 6 april van 12.00 tot 16.00 uur

Op het Brusselplein (show met drones) en het Hof van Bern (show met modellen)komen catwalks plus een podium met een DJ. Naast de modeshows op de podia kom ter een parade vanuit de modellen door het hele centrum en een Meet & Greet met niemand minder dan Nicolette Kluiver.

Paasmaandag 22 april – 12.00 tot 16.00 uur

Op Paasmaandag gaan we in LRC paaseieren uitdelen. Daarnaast worden er door het hele centrum paaseieren verstopt. Er liggen gekleurde eieren waar je mooie prijzen mee kan winnen. Vind je het gouden ei, dan win je de hoofdprijs.

Koningsdag 27 april– 7.00 tot 18.00 uur

Onze Koningsdag staat in het teken van traditionele koningsspelen op de Parijsboulevard voor kinderen, een vrijmarkt door het hele centrum en een groot podium op het Brusselplein met DeeJay Solo, de band ‘Roept u Maar’ (bekend van hun optredens bij de Coronas, Anouk, Paul de Leeuw, Crazy Piano’s, Van Velzen, Birgit, Metropole Orkest en nog véél meer), LRC’s Got Talent gepresenteerd door niemand minder dan Maureen van Haaren en DJ Silverius, bekend van ‘We All Love the 80s, 90s & 00s’ als afsluiter van de dag. Heb je interesse in de vrijmarkt ,de koningsspelen als deelnemer (tot 12 jaar)of vrijwilliger (vanaf 13 jaar) of wil je je kunsten vertonen via LRC’s Got Talent, ga dan snel naar: www.leidscherijncentrum.nl en schrijf je in.

 

Zowel shoppen, boodschappen doen en relaxen

In Leidsche Rijn Centrum kan je goed boodschappen doen. Je rijdt namelijk makkelijk het centrum in,inkopen maar! Bijvoorbeeld bij de bijzondere Jumbo Foodmarkt, waar je naast het normale supermarktaanbod een uitgebreid assortiment hebt aan allerlei versproducten en kant en klare versmaaltijden voor thuis.

Zin om tijdens het winkelen wat te eten? Je kan deze maaltijden ook in het gezellige Jumbo restaurant nuttigen. De boodschappen voor thuis vul je natuurlijk aan met de foodspeciaalproducten van Gall & Gall, de Notenbar en de Vishandel Volendam. Leonidas kan binnenkort aan dit rijtje worden toegevoegd.

Kruidvat, Etos en verschillende andere winkels biedende overige dagelijks producten aan. Daarnaast kun je gezellig winkelen in het centrum bij landelijk bekendeformules als H&M, Esprit, C&A, Hema, Mango, Open 32, Only, Jack & Jones en lokale toppers zoals Blenz, Lotus Fashion, House of Lena en nog veel meer.

Bijzonder is dat het centrum ook veel horeca heeft. Zowel dag horeca met bekende formules als Bagels & Beans, Starbucks en Doppio als horeca waar je zowel kunt lunchen als dineren, waaronder the Barn, Alan& Pims (die horecavestiging van het jaar in Utrecht is geworden), Myabi Asion Cuisine, Vapiano, Wijnbar Most, Bar Iberico en verschillende andere kanjers.

Kortom, het is zeker de moeite waard om een keer een kijkje te gaan nemen in Leidsche Rijn Centrum.