Bier, Burgers en Blockbuster-avond bij Kinepolis met John Wick 3 | De Utrechtse Internet Courant Bier, Burgers en Blockbuster-avond bij Kinepolis met John Wick 3 | De Utrechtse Internet Courant

Bier, Burgers en Blockbuster-avond bij Kinepolis met John Wick 3

Bier, Burgers en Blockbuster-avond bij Kinepolis met John Wick 3
John Wick 3: Parabellum

John Wick 3: Parabellum

“Nothing is ever just a conversation with you, John,” aldus Halle Berry in de nieuwste film van actieheld John Wick. Ook in dit derde deel van de serie van regisseur Chad Stahelski daarom weinig woorden en veel daden. Wat wil je ook, als er een prijs van 14 miljoen dollar op je hoofd staat en er een heel leger huurmoordenaars achter je aan zit? Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan, vecht John zich door New York in een poging te overleven.

 Bier, Burgers & Blockbuster

Deze heerlijke portie actie smaakt woensdag 15 mei nog lekkerder met frisse biertjes en sappige burgers voor maar € 1,- per stuk bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht.

Dat wil je toch niet missen? Koop snel je tickets voor de beste plaatsen, want de verkoop gaat hard.

Grolsch event

Kun je 15 mei niet? En wil je toch naar zo’n vet event met blockbuster John Wick 3? Dan kun je op 6 juni naar het Grolsch Special event bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht! In samenwerking met Veronica organiseert Kinepolis een avond met de filmvertoning van John Wick 3, een kijkje in de Grolsch Proefbrouwerij met VR-bril en een speciale Grolsch Photobooth! Klik hier voor meer info.

NIX<18: onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol.