Braderie aan de Amsterdamsestraatweg op 10 mei | De Utrechtse Internet Courant Braderie aan de Amsterdamsestraatweg op 10 mei | De Utrechtse Internet Courant

Braderie aan de Amsterdamsestraatweg op 10 mei

Braderie aan de Amsterdamsestraatweg op 10 mei
Foto: Fem Fotoshop
Inmiddels is de Hemelvaartsbraderie al een echte traditie geworden aan de Amsterdamsestraatweg.

Inmiddels is de Hemelvaartsbraderie al een echte traditie geworden aan de Amsterdamsestraatweg.

Tussen de Daalsetunnel en de Marnixlaan kunt u op 10 mei van 10.00 tot 17.00 uur weer heerlijk struinen en shoppen bij de vele kramen. Tussen de marktkooplui vind u ook echte Straatwegondernemers die u graag kennis laten maken met hun producten en specialiteiten. Ook voor bewoners is er weer gelegenheid om hun “huisvlijt” aan de man te brengen. In een speciaal gedeelte, tussen Plantage en Ondiep Zuidzijde vind u alle bewoners gezellig naast elkaar met de bewonersmarkt, versterkt met lokale ondernemers en #ASW030, de ondernemersvereniging van de Amsterdamsestraatweg.

Moederdag

Zo vlak voor moederdag op 13 mei heeft #ASW030 voor moeders een kleine attentie, maar wees er snel bij want op=op!  Bij de kraam kunt u ook kennis maken met enkele bestuursleden en bekijken welke evenementen de vereniging nog meer organiseert. Maar dit jaar is het niet alleen lekker struinen en snuffelen bij de vele kramen,  let goed op, misschien bent u zomaar onderdeel van een leuke act. Genoeg redenen voor een bezoek aan de Amsterdamsestraatweg!

Kraam  huren?

Wilt u als bewoner een halve of hele kraam huren neemt u dan contact op met Fresh events: [email protected]

Voor informatie over de omleidingsroute kijkt u op ASW030.nl

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).