Cadeautip: 3 x naar de film met de Disney Passepartout | De Utrechtse Internet Courant Cadeautip: 3 x naar de film met de Disney Passepartout | De Utrechtse Internet Courant

Cadeautip: 3 x naar de film met de Disney Passepartout

Cadeautip: 3 x naar de film met de Disney Passepartout
Eén pasje voor drie magische films: Dumbo, Aladdin en The Lion King. De exclusieve Disney Passepartout is nu verkrijgbaar bij Kinepolis!

Eén pasje voor drie magische films: Dumbo, Aladdin en The Lion King. De exclusieve Disney Passepartout is nu verkrijgbaar bij Kinepolis!

Komend jaar zijn er maar liefst drie live-action Disney-films in de bioscoop te bewonderen. Dumbo, Aladdin en The Lion King krijgen een rentree op het witte doek in nieuwe films waarvan de eerste beelden nu al betoverend zijn. Om liefhebbers tegemoet te komen introduceren Disney en Kinepolis de Disney Passepartout. Met deze unieke pas kan je voor slechts € 25,- naar alledrie de films bij een Kinepolis bioscoop naar keuze.

Cadeautip: een portie filmmagie

De Disney Passepartout is een unieke kans om een driedubbele portie filmmagie cadeau te doen – en trakteer jezelf er ook meteen op! Met de Disney Passepartout heb je het filmticket voor zowel Dumbo (te zien vanaf 27 maart), Aladdin (te zien vanaf 22 mei) als The Lion King (te zien vanaf 17 juli) al in de pocket. Vergeet ook niet om de films op kinepolis.nl of via de Kinepolis app vast op je watchlist te zetten, zodat je bericht krijgt zodra de eerste kaarten voor de films verkrijgbaar zijn en je het eerste ticket van je pasje kunt verzilveren.

Meer informatie

De Disney Passepartout is nu voor € 25,- te koop bij de kassa van elke Kinepolis bioscoop. Toeslagen zoals 3D, Laser ULTRA of Cosy Seats zijn niet bij de totaalprijs inbegrepen, maar uiteraard kan je er bij elke film wel voor kiezen om je ticket tegen een kleine vergoeding te upgraden naar 3D, Laser ULTRA of Cosy Seats. De leeftijdskeuring van Dumbo, Aladdin en The Lion King is nog niet bekend. Voor meer informatie: kinepolis.nl/disney.