Datum start verkoop De Cohenlaan te Utrecht: 15 november | De Utrechtse Internet Courant Datum start verkoop De Cohenlaan te Utrecht: 15 november | De Utrechtse Internet Courant

Datum start verkoop De Cohenlaan te Utrecht: 15 november

Datum start verkoop De Cohenlaan te Utrecht: 15 november
Op donderdag 15 november 2018 zal de start verkoop van de 12 energiezuinige woningen in project Cohenlaan te Utrecht plaats gaan vinden. Tussen 19:00 en 20:30 uur bent u van harte welkom in:  Restaurant Griftpark 1 – Blauwkapelseweg 30 – 3572 KC Utrecht.

Op donderdag 15 november 2018 zal de start verkoop van de 12 energiezuinige woningen in project Cohenlaan te Utrecht plaats gaan vinden. Tussen 19:00 en 20:30 uur bent u van harte welkom in:  Restaurant Griftpark 1 – Blauwkapelseweg 30 – 3572 KC Utrecht.

De woningtypes

In Cohenlaan worden drie woningtypes aangeboden, vernoemd naar voormalig burgemeesters van Oostveen, zoals het gebied van Tuindorp vroeger heette. Er zijn zes woningen van type Adriaensz, drie woningen van type Bockhoudt en drie woningen van type Schilperoort.

Type Adriansz – 6 ruime eengezinswoningen:

Woningtype Adriansz, de bouwnummers 1 t/m 6 zijn 5,4 meter brede woningen die gesitueerd zijn aan de Cohenlaan (zie situatietekening). De woningen kenmerken zich door hun grote oppervlakte van circa 156 m2 waar u in het ontwerp-traject dus veel kanten mee op kunt. Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping heeft u de mogelijkheid om drie slaapkamers en een badkamer te realiseren. Op de 2e verdieping bevindt zich de ruimte met daarin de technische installatie en nog eens 2 slaapkamers.

Type Bockhoudt – 3 hoekwoningen:

Woningtype Bockhoudt, de bouwnummers 7 t/m 9 zijn de hoekwoningen die liggen aan de kruising van de Cohenlaan en de Zwaardemakerlaan (zie situatietekening). Deze drie hoekwoningen zijn beschikbaar vanaf ca. 115 m2 woonoppervlakte. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping heeft u de mogelijkheid om drie slaapkamers en een badkamer te realiseren. Op de 2e verdieping bevindt zich de ruimte met daarin de technische installatie en nog eens 2 slaapkamers.

Type Schilperoort – 3 herenhuizen:

Woningtype Schilperoort, de bouwnummers 10 t/m 12, de voordeur van de 6 meter brede woningen bevindt zich aan de Zwaardemakerlaan. Met een oppervlakte van circa 175 m2 zijn dit de grootste woningen in het project. De woningen worden gekenmerkt door hun royale breedte, waardoor u de mogelijkheid heeft om veel licht in huis te creëren door de grote raamopeningen in de gevel. Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping heeft u de mogelijkheid om drie slaapkamers en een badkamer te realiseren. Op de 2e verdieping bevindt zich de ruimte met daarin de technische installatie en nog eens 2 slaapkamers.

Stel uw eigen woning samen:

Zoals u bij de 3 verschillende woningtypes heeft kunnen lezen, is er per woningtype een basis plattegrond per verdieping bedacht. Op basis van deze plattegrond, kunt u na aankoop van uw woning met de architect om tafel om heel uw eigen woningplattegrond en gevelindeling te gaan bepalen. Wilt u bijvoorbeeld veel glas/licht in de woning dan kan dit in de ontwerpsessies worden besproken en aangepast naar uw wensen. Dit geldt ook voor de indeling van uw woning, wilt 3, 4 of zelfs 5 slaapkamers of bijvoorbeeld een vide? U bepaald het helemaal zelf!

De vanaf prijzen zijn bekend.

Voor de Cohenlaan te Utrecht zijn de v.o.n.-prijzen van de woningen vastgesteld. Onderstaand vindt u per woningtype de vanaf prijzen terug.

  • Type Adriansz – 6 eengezinswoningen ca. 156 m2 – Vanaf € 585.000,- v.o.n.;
  • Type Bockhoudt – 3 hoekwoningen ca. 115 m2 – Vanaf € 450.000,- v.o.n.;
  • Type Schilperoort – 3 herenhuizen ca. 175 m2 – Vanaf € 675.000,- v.o.n:

Contact en informatie

Heeft u vragen over het project dan kunt u contact opnemen met de makelaar het project De Cohenlaan: Punt Makelaars te Utrecht via telefoonnummer: 030 – 273 74 64. U kunt alle informatie ook terugvinden op onze website: www.vorm.nl/cohenlaan