Vetrolletjes die maar niet verdwijnen. Wie kent het niet? Net boven de broekrand, rond de navel, onder het BH-bandje, onderaan de rug, de bovenarmen en de bovenbenen.

Cryolipolyse bij Huidzorg Houten

Deze vetrolletjes (onderhuids vetweefsel) kunt u kwijtraken door middel van vetbevriezing, ofwel cryolipolyse! Bij de grootste Huid- en Laserkliniek van Midden Nederland: “Huidzorg Houten” wordt deze behandeling dagelijks met succes uitgevoerd.

Is het veilig?

Vetcellen bevriezen’ klinkt misschien gevaarlijk of pijnlijk, maar er komt geen mes of naald aan te pas en er is ook geen hersteltijd nodig na de behandeling. Cryolipolyse werkt heel gericht op lokaal vetweefsel.

Hoe werkt cryolipolyse?

De worden de vetcellen op een constante manier bevroren tot -9 °C. De vetcellen zijn zeer gevoelig voor koude en worden niet meer herkend door de hersenen. Het lichaam breekt de bevroren vetcellen geleidelijk af zonder dat u daar last van heeft.

Resultaat van de behandeling

Na één Cryolipolyse behandeling slinkt gemiddeld 20% tot 30% van het vetweefsel. Een tweede behandeling zal het resultaat nog meer versterken.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Nieuwsgierig naar de behandeling? Maak een afspraak voor een Gratis en vrijblijvend consult. Bel 030 6342561 of lees meer info op huidzorghouten.nl/cryolipolyse