DUIC uitgelicht: De leukste boerderijwinkels in en rondom Utrecht | De Utrechtse Internet Courant DUIC uitgelicht: De leukste boerderijwinkels in en rondom Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

DUIC uitgelicht: De leukste boerderijwinkels in en rondom Utrecht

DUIC uitgelicht: De leukste boerderijwinkels in en rondom Utrecht
Koop eens lokaal! Bij deze boerderijwinkels koop je producten uit de directe omgeving en rechtstreeks van het land. Geniet van alles wat het land te bieden heeft en proef het verschil.

Koop eens lokaal! Bij deze boerderijwinkels koop je producten uit de directe omgeving en rechtstreeks van het land. Geniet van alles wat het land te bieden heeft en proef het verschil.


Plattelandswinkel Goes

Groenedijk 8, Utrecht

Website width=640

Appels, peren, aardbeien pruimen… bij ‘Boer Goes’ ben je aan het juiste adres voor al je verse fruit en groente. Producten met een verhaal, aan huis geteeld of uit de directe omgeving. Een stukje platteland midden in Leidsche Rijn. Naast groente en fruit hebben we ook diverse streekproducten zoals vlees, kaas en meel van de molen. Allemaal lekkere ingrediënten voor boodschappen doen en koken zonder gedoe. Eet smakelijk!

 

 

 


Landwinkel de Hooierij

Universiteitsweg 1, De Bilt

Website width=640

Wordt u vrolijk van lekkere producten met weinig kilometers, rechtstreeks van het land of van een vers stukje vlees van eigen erf? Dan nodigen wij u van harte uit bij Landwinkel De Hooierij in De Bilt aan de rand van de stad Utrecht. De boerderijwinkel in dehooiberg heeft een groot gevarieerd assortiment van vers vlees van eigen biltse Blauwe koeien, varken en biologische kip. Daarnaast groenten uit de moestuin, kaas, zuivel en veel streekproducten. Zo makkelijk is het om uw eten direct bij de boer te kopen.

 

 


LandgoedKeuken Utrecht

Korte Jansstraat 5, Utrecht

Website width=640

De LandgoedKeuken ligt in het hartje van Utrecht, in de schaduw van de Domtoren. Dagelijks kunt u aanschuiven aan onze keukentafel om te genieten van het Mariënwaerdtse buitenleven in de binnenstad. Door de houten lambrisering, het oude servies in een grote keukenkast en warme kleuren voel je de sfeer van het landgoed. In het winkelgedeelte kunt u onze landgoeddelicatessen kopen voor thuis, in het keukengedeelte serveren wij ontbijt- en lunchgerechten gemaakt van onze eigen biologische producten. Schuif gezellig aan en proef het land goed!

 

 

 


Plattelandswinkel de Haarse Gaard

Thematerweg 8, Haarzuilens

Website width=640

Welkom bij Plattelandswinkel De Haarse Gaard! In onze boomgaard telen wij onze eigen appels, peren, pruimen en bramen. Bij ons proef je de smaak van het platteland ook in andere soorten fruit én groenten, streekproducten (vruchtensap, jam, bier, wijn, boerenijs, honing, eieren, meelproducten, biologisch vlees, aardappels, etc.), groente- en fruitpakketten, fruitmanden, cadeau- en Kerstpakketten.
Maar er is nog veel meer te beleven op ons familiebedrijf! Zoals onze jaarlijkse Appelplukdag, op zaterdag 21 september a.s.


Lindenhoff

Rijksstraatweg 21, Baambrugge

Website width=640

Verse seizoensgroenten, dry-aged vlees van oorspronkelijke rassen, ambachtelijke boerenkazen en nog veel meer: u vindt het bij Lindenhoff. In onze boerderijwinkel in het pittoreske Baambrugge, kunt u iedere donderdag t/m zaterdag terecht voor de lekkerste authentieke producten. Kom langs en ontdek onze boerendelicatessen, neem een kijkje op de boerderij en geniet van huisgemaakte appeltaart in de tuinkamer. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Laat het mooiste van de boerderij eenvoudig thuisbezorgen via onze website.

 

 

 


Landwinkel de Groenekan

Nieuwe Weteringseweg 139, Groenekan

Website width=640

Bij ons in de Landwinkel kunt u terecht voor allerlei (h)eerlijke boerendelicatessen. U vindt bij ons onder andere zuivel, boerenkaas, groente & fruit en diverse soorten vlees. Met als trots ons kippenvlees van eigen bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat onze producten met de hand zijn gemaakt en op een (h)eerlijke manier bereid. Onze producten bevatten geen onnodig toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen, waardoor u kunt genieten van de pure smaak.