Een romantische avond in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Een romantische avond in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Een romantische avond in Utrecht

Een romantische avond in Utrecht
Ben je op zoek naar een plek om met je lieveling Valentijnsdag door te brengen? Wil je iemand verwennen maar weet je nog niet hoe? Of zoek je nog een valentijn? Deze bedrijven verzekeren dat het voor iedereen een romantische 14 februari zal worden!

Ben je op zoek naar een plek om met je lieveling Valentijnsdag door te brengen? Wil je iemand verwennen maar weet je nog niet hoe? Of zoek je nog een valentijn? Deze bedrijven verzekeren dat het voor iedereen een romantische 14 februari zal worden!


Konnichiwa

Mariaplaats 9

Konnichiwa width=640

Konnichiwa, ofwel goedendag in het Japans. Je kan ons vinden in hartje Utrecht. Onder leiding van chefkok Kelvin Wong brengen wij onze gasten hoogwaardig Japanse gastronomie. Met lichte ramen/bento lunch in de middag tot uitgebreide fine-dining in de avond. Met absolute toewijding en discipline nemen wij de traditie in acht en omarmen wij de moderne eisen in smaak, voorkeuren en producten. Beleef Konnichiwa met ons ‘Valentine-Special-Menu’. Bekijk ons aanbod op onze website.

 

 


De Utrechter

Vredenburg 40

De Utrechter width=640

Diner, cocktails en jazz. Op Valentijnsdag verwen je jouw lieveling met een avond uit bij De Utrechter. Ze serveren een heerlijk 2 of 3 gangen menu, met smaken die passen bij de liefde. Zalm gemarineerd in rode biet, gebakken eendenborst en een zoet dessert na. Aansluitend organiseert saxofoniste Kika Sprangers er CLUB40 en kun je samen luisteren naar live jazz. Een verrassende cocktail erbij en je valentijnsavond is compleet! Reserveren kan via [email protected]

 

 


Bistro Belle

Dorpsstraat 12, Oud-Zuilen

Bistro Belle width=640

Valentijn, een dag om niet zomaar voorbij te laten gaan. Bij Bistro Belle in Oud-Zuilen kun je voor een vaste prijs (29,50 p.p.) onbeperkt genieten van bijna 60 verschillende gerechtjes in de ‘Huiskamer aan de Vecht’. Het gastvrije team zorgt ervoor dat het aan niets ontbreekt en je volop kunt genieten! Wie ga jij dit jaar een onvergetelijke valentijn bezorgen? Reserveer een tafeltje via de website.

 

 

 


Restaurant Zuiver

Krommewetering 51

Restaurant Zuiver width=640

Restaurant Zuiver in Leidsche-Rijn viert dit jaar Valentijnsdag op vrijdag 15 februari. De dag om je geliefde extra liefde en aandacht te geven! De lampen worden gedimd en de kaarsen gaan aan, zo wordt het restaurant omgetoverd om tot een prachtige romantische plek om samen te genieten van een heerlijk diner. Op 15 februari geniet je bij Restaurant Zuiver van een vier-gangen verrassingsmenu voor €44,50 p.p. Je geliefde verrassen met een avondje uit? Reserveer dan nu via de website.

 


Down Under

Ravensewetering 1, Nieuwegein

Down Under width=640

Verras je geliefde met een romantisch valentijnsdiner bij Down Under in Nieuwegein. Donderdag 14 en vrijdag 15 februari serveert het team een heerlijk viergangen verrassingsdiner voor €39,50 per persoon. Het is ook mogelijk om à la carte te dineren.
Down Under is een unieke locatie aan het water, net buiten Utrecht en is in 2018 verkozen tot beste terras van provincie Utrecht. Reserveer tijdig een tafel voor jullie tweetjes via de website of 030-2877777.

 

 


Metro City Kitchen

Jaarbeursplein 15

Metro City Kitchen width=640

Metro City Kitchen speelt dit jaar voor Matchmaker. Op Valentijnsdag krijg jij de kans om tijdens een liquid diner meerdere dates te leren kennen. Je krijgt 3 drankjes, heerlijke hapjes op tafel & 3 dates (€10.50 pp)! Dus, heb jij nog geen valentijn? Dan heb je mazzel, want je kan je nu opgeven voor Metro Matchmaker. Reserveren kan via onze website: Zet #MetroMatchmaker bij jouw reservering en je maakt kans op de liefde van jouw leven.

 

 

 


Damn Good Soap Company

Sinds 2012 staat de Utrechtse Damn Good Soap Company garant voor het verzorgen van mannen en baarden. Dit jaar hebben we onze populairste producten in een Utrechts jasje gegoten: Gemaok in Utreg. Of het nu gaat om de Baordsmeer (baardbalsem), Baordspul (baardolie), Haormeuk (pomade) of Lekker Luchie (solid cologne) het is een ideaal cadeau voor Valentijnsdag. Je wordt er namelijk allebei blij van! Kijk op onze website voor deze en meer spullen voor mannen en baarden.