Even lekker relaxen! | De Utrechtse Internet Courant Even lekker relaxen! | De Utrechtse Internet Courant

Even lekker relaxen!

Even lekker relaxen!
Zo nu en dan is het goed om te ontspannen. Bijvoorbeeld door te genieten van de spa, een stevige massage of een fijne behandeling voor je huid. Deze Utrechtse ondernemers zorgen ervoor dat je klaar bent voor de lente.

Zo nu en dan is het goed om te ontspannen. Bijvoorbeeld door te genieten van de spa, een stevige massage of een fijne behandeling voor je huid. Deze Utrechtse ondernemers zorgen ervoor dat je klaar bent voor de lente.


Body Life

Oudegracht 356

Website width=640

“De massage specialisten” van klacht tot ontspanning! Bij Body-Life Massages aan de Oudegracht 356 in de Utrechtse binnenstad van eigenaar Alex van de Bilt, staat een team van gekwalificeerde masseurs voor je klaar. Onze masseurs zijn gespecialiseerd in meerdere massagevormen die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen. Zij kijken welke massage het beste aansluit bij je wensen of klachten om zo een massage op maat samen te stellen. Meer informatie op de website of bel ons op 06-18315453


Dagaz

Europalaan 20 (In de Stadstuin)

Website width=640

Je kan bij Dagaz terecht met stress- en pijnklachten, maar ook als preventie en gewoon ter ontspanning. Voor jouw klachten kan ze een breed scala aan technieken inzetten, Dagaz gebruikt technieken uit het spirituele oosten en het wetenschappelijke westen. Dagaz massages zijn een fijne combinatie van stevig maar subtiel. Dagaz is opgeleid in o.a. Thaise massage, sportmassage en sporttherapie. Met sporttherapie gaan we dieper in op een langdurige klacht en zetten we een massage behandelplan op.

 


Lijftijd

Predikherenstraat 5

Website width=640

Schoonheidssalon Lijftijd bestaat bijna 1 jaar en met succes! Je kunt hier terecht voor huidverbeterende behandelingen met het merk Environ. De combinatie van vitamine A en zuren zorgt ervoor dat de huid zichzelf gezond maakt. Daarnaast heeft eigenaresse Lisette een make-up lijn op minerale basis van Idun Minerals. “Wie hier komt, komt echt voor mij. En ik ben er voor hen. Ik bied hier rust, gezelligheid, openheid en natuurlijk resultaat!” De salon is gevestigd in de Predikherenstraat bij de Neude in een prachtig pandje. Ga ook eens kennismaken met Lijftijd!

 


Medical Masseur

Lepelaarstraat 1

Medical Masseur width=640

Houd je van een stevige massage of heb je fysieke klachten? App met Robbert en boek met korting. Ken je iemand die een goede massage kan gebruiken? Verras deze persoon met een cadeaubon! Medical Masseur heeft in 2018 de “ster van het jaar” award gewonnen bij Treatwell voor de meeste reviews en de hoogste score. Robbert is een professionele massagetherapeut en zorgt er middels zijn gepersonaliseerde behandelingen voor dat veelvoorkomende klachten verdwijnen.

 

 


Anneke Polak – Holistische Massage

Vondellaan 76

Website width=640

Leef je bewust, maar schiet je er zelf soms bij in? Zit je veel in je hoofd en wil je meer contact met je gevoel? Hier word je uitgenodigd contact te maken met jouw lichaam en alles wat daarin aanwezig is. Hier en nu. In jouw tempo. Dáár vindt verandering plaats. Jij krijgt alle ruimte en (her)verbindt je met jezelf. Wat vastzit, komt in beweging. Je komt op een niet-denkende manier tot inzicht. Als je nieuwsgierig bent naar jezelf en hoe je je verder kunt ontwikkelen.


Spa Cube

Oudegracht 211

Website width=640

Behandelingen met échte resultaten. Bij Spa Cube staan huid- en nagelverbetering centraal. Van bindweefselmassage tot medisch pedicure: je kunt bij Spa Cube terecht voor al je beautybehandelingen! De gediplomeerde specialisten van Spa Cube zorgen ervoor dat iedere behandeling een unieke belevenis is, en volledig op maat wordt gemaakt. Spa Cube is gevestigd in een sfeervol pand aan de Oudegracht te Utrecht, met uitzicht op de historische grachten. De fijne ambiance en uitstekende service zorgen ervoor dat jij je bij Spa Cube helemaal thuis voelt!

 


Salvete Beauty & Massage

Bemuurde Weerd O.Z. 69

Website width=640

Salvete Beauty & Massage Utrecht is een hippe massage studio gelegen aan de Bemuurde Weerd O.Z. Het team bestaat uit veelzijdige en zeer kundige massage specialisten, bij wie je dagelijks terecht kunt voor een variëteit aan behandelingen, van Cupping tot Thaise Yoga Massages. Ook kan een massage worden gecombineerd met consulten op maat op het gebied van health, lifestyle & sport. Bij Salvete ben je verzekerd van dat vurig gewenste moment van ontspanning in een fijne ambiance. Voor meer info: www.salvete.nl