Geef eens een bonbon cadeau! | De Utrechtse Internet Courant Geef eens een bonbon cadeau! | De Utrechtse Internet Courant

Geef eens een bonbon cadeau!

Geef eens een bonbon cadeau!
Chocolade! Wie houdt er nou niet van! Er zijn heel veel lekkere smaken. De een nog lekkerder dan de ander, waarbij de gemiddelde Nederlander al begint te watertanden alleen al bij het zien ervan. Repen, koekjes, bonbons… het is bijna onmogelijk om ze te weerstaan, laat staan om ze als cadeau weg te geven.

Chocolade! Wie houdt er nou niet van! Er zijn heel veel lekkere smaken. De een nog lekkerder dan de ander, waarbij de gemiddelde Nederlander al begint te watertanden alleen al bij het zien ervan. Repen, koekjes, bonbons… het is bijna onmogelijk om ze te weerstaan, laat staan om ze als cadeau weg te geven.

Toch doen cadeautjes van chocolade het altijd erg goed. Vooral de handgemaakte bonbons zijn echt genieten en leveren heel blije gezichten op. Bonbons kun je in heel veel verschillende smaken krijgen. Naast de overheerlijke smaken kunnen deze ronde chocoladebommetjes er ook nog eens heel mooi en origineel uit zien. Voor wie ga je de lekkerste bonbons bestellen?

Originele smaken
Is er iemand jarig, geslaagd of net getrouwd? Bestel bonbons in een mooi doosje met een originele tekst erbij. Het leuke is dat je zelf de inhoud kunt samenstellen. Is er een baby geboren, dan is het wel heel erg leuk om een bonbon met de smaak van roze of blauwe muisjes te geven! Of ga voor kaneel, kokos, koffie, pinda, pistache, limoen tijm, cookie karamel of baileys. Een kleine greep uit de vele originele smaken bonbons waar je uit kunt kiezen. Er zit voor ieder wel een favoriet tussen en er zijn voor elke gelegenheid passende verpakkingen.

Een hart van chocolade
Vlinders in je buik? Verras je lief met een hart van chocolade. Bedenk zelf een romantische tekst en deze wordt dan op een chocoladehartje geschreven, in letters van chocolade! Ook hier zijn verschillende smaken te verkrijgen, zoals Aardbei Karamel, of Pecan Smartie. Wat het helemaal af maakt is dat de lekkernij verpakt wordt in een mooi doosje met een feestelijke wikkel eromheen. Dat is toch wel het ultieme cadeau voor je geliefde.

Vegan bonbons
Om met de tijd mee te gaan en iedereen tegemoet te kunnen komen, zijn er tegenwoordig ook vegan bonbons te krijgen. Tijdens de bereiding hiervan worden geen dierlijke producten gebruikt. De bonbons worden gemaakt van pure chocolade zonder toegevoegde melk of room, dierlijke gelatine of eieren. De bonbons zijn niet alleen vegan, maar ook lactosevrij, alcoholvrij en glutenvrij.

Geef iets unieks tijdens de feestdagen
Het wordt extra genieten tijdens sinterklaas als iedereen een unieke en persoonlijke chocoladeletter heeft gekregen. De letters worden handgemaakt en versierd met leuke toppings. Er wordt gebruik gemaak van eerlijke Belgische Callebaut chocolade. Dit houdt in dat de lokale cacaoboeren gesteund worden. Dit smaakt niet alleen lekker, maar geeft ook nog eens een goed gevoel.

Maar ook hoort bij de kerst chocolade. Er zijn zelfs pakketjes waar de bonbons in de vorm van een kerstboom worden gepresenteerd. Feestelijker kun je het niet krijgen.

Verwennerij voor jezelf
Cadeautjes geven is erg leuk en dankbaar, maar vergeet jezelf niet. Trakteer jezelf ook eens, gewoon omdat je er zin in hebt. Ze zijn te lekker om allemaal weg te geven. De bonbons zijn niet alleen smakelijk, maar ook een lust voor het oog. Het is bijna zonde om ze op te eten. Bijna dan.