Groene filmheld brengt Utrecht in kerstsferen | De Utrechtse Internet Courant Groene filmheld brengt Utrecht in kerstsferen | De Utrechtse Internet Courant

Groene filmheld brengt Utrecht in kerstsferen

Groene filmheld brengt Utrecht in kerstsferen
Of hij het nu wil of niet, mopperkont De Grinch zorgt ervoor dat de Kerst vroeg begint. Kinepolis Jaarbeurs Utrecht pakt flink uit rond de leukste animatiefilm van dit jaar.

Of hij het nu wil of niet, mopperkont De Grinch zorgt ervoor dat de Kerst vroeg begint. Kinepolis Jaarbeurs Utrecht pakt flink uit rond de leukste animatiefilm van dit jaar.

Al vanaf 24 november is de groene filmheld dagelijks te bewonderen in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en kan je zelfs naast hem plaatsnemen – in een gigantische snowglobe! Met jouw persoonlijke foto van dit schouwspel heb je de beste kerstfoto van het jaar vast in de pocket.

De Grinch neemt Kinepolis over

Vanaf 28 november is De Grinch volop te zien bij Kinepolis. Tijdens het speciale Kids Weekend op 1 en 2 december staat Kinepolis Jaarbeurs Utrecht zelfs het hele weekend helemaal in het teken van De Grinch en pakt de bioscoop uit met onder meer spelletjes, een kleurhoek, een springkussen en de mogelijkheid om geschminkt te worden. Een groen kerstgevoel gegarandeerd!

Kom alvast in de stemming

Maar waar gaat De Grinch nu ook alweer over? Het kerstverhaal van Dr. Seuss vertelt over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op Kerst. De grappige én hartverwarmende film over de magie van Kerst  is een visueel feestje van de makers van onder meer de Verschrikkelijke Ikke films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing.

Filmmagie voor de hele familie

De Grinch is de ultieme aftrap van het kerstfilmseizoen. Met de mooiste films kan je de komende weken en de hele kerstvakantie bij Kinepolis terecht voor een portie filmmagie voor de hele familie. Laat je betoveren door Mary Poppins Returns en Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, zwijmel weg bij All You Need Is Love, lach om Ralph Breaks The Internet en Bon Bini Holland 2, of geniet met de allerkleinsten van De Fabeltjeskrant: de Grote Dierenbos-Spelen.

Gratis parkeren

Stap op de fiets, ga met het OV of parkeer gratis (!) je auto en beleef samen de beste, mooiste, grappigste en spannendste topfilms bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Merry Grinchmas!

Meer info & tickets: kinepolis.nl