Heel creatief Nederland laat zich zien in Utrecht op Creative Life | De Utrechtse Internet Courant Heel creatief Nederland laat zich zien in Utrecht op Creative Life | De Utrechtse Internet Courant

Heel creatief Nederland laat zich zien in Utrecht op Creative Life

Heel creatief Nederland laat zich zien in Utrecht op Creative Life
24 t/m 26 maart 2017 is de Werkspoorkathedraal in Utrecht voor de eerste keer het decor voor een creatieve ontdekkingsreis tijdens Creative Life.

24 t/m 26 maart 2017 is de Werkspoorkathedraal in Utrecht voor de eerste keer het decor voor een creatieve ontdekkingsreis tijdens Creative Life.

De behoefte aan een creatief event los van, en anders dan de reguliere hobbybeurzen en (web)shop events, is groot. Bloggers, makers, influencers en bezoekers weten Creative Life te vinden. Wat is het verhaal achter de (handmade) producten, hoe wordt iets gemaakt, wie maakt dat moois en vooral ook: ontdek jouw eigen creatieve talenten en laat je inspireren. Dat is waar Creative Life om draait.

Creative Living

Ruim 200 vierkante meter van de Werkspoorkathedraal wordt omgetoverd tot het ‘meetingpoint’ van het event. In de Creative Living worden dagelijks masterclasses en presentaties gegeven (gratis toegankelijk) door o.a. Anki van Zilverblauw. Ook ontmoet je hier dé creatieve bloggers en influencers van dit moment en laat het HappyMakersBlog je kennis maken met de wereld van het illustreren d.m.v. letterlijk aan te schuiven aan de tekentafel waaraan diverse illustratoren aan het werk zijn.

Shop en Workshop

Met 120 creatieve bedrijven en ruim 50 workshops is het aanbod groot en divers. Volg een workshop handlettering of fotostyling, leer XXL breien, zeefdruk je eigen totebag of leer hoe je je eigen mini bottle garden maakt of je eigen poster bedrukt!

Werkspoorkathedraal

De Werkspoorkathedraal vormt het decor van Creative Life. Stoer, industrieel, licht en vol met verhalen. Naast de diversiteit aan deelnemers, workshops en masterclasses, kunnen de bezoekers tevens genieten van food & drinks op een van de toffe foodtruckterrassen.

Tickets en Info

Het event vind plaats op 24 t/m 26 maart. Openingstijden: 10.00 uur – 17.00 uur. Tickets in de voorverkoop zijn online te koop voor € 12,50 via de website. Aan de kassa kosten de kaarten € 15,- p.st. Parkeren is gratis evenals de masterclasses en presentaties.

Meer foto’s en afbeeldingen zijn te vinden op creativelife.nl.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).