Het terrasseizoen begint weer en Café De Beurs & Tapperij de Luifel zoeken personeel! | De Utrechtse Internet Courant Het terrasseizoen begint weer en Café De Beurs & Tapperij de Luifel zoeken personeel! | De Utrechtse Internet Courant

Het terrasseizoen begint weer en Café De Beurs & Tapperij de Luifel zoeken personeel!

Het terrasseizoen begint weer en Café De Beurs & Tapperij de Luifel zoeken personeel!
Foto: Marleen Stoker
Hoe herkenbaar de Dom is voor Utrecht, zijn de rode panden van de Beurs voor de Neude. Met daarnaast natuurlijk de alom bekende Tapperij de Luifel! Beide zaken zijn dit jaar geheel vernieuwd en klaar om te knallen!

Hoe herkenbaar de Dom is voor Utrecht, zijn de rode panden van de Beurs voor de Neude. Met daarnaast natuurlijk de alom bekende Tapperij de Luifel! Beide zaken zijn dit jaar geheel vernieuwd en klaar om te knallen!

Met de zomer voor de deur zijn wij natuurlijk al volop aan het voorbereiden op het terrasseizoen. De Beurs biedt in de zomer een top plek aan ruim 400 gasten, en Tapperij de Luifel doet daar een bescheiden schepje bovenop met haar 200 zitplaatsen op het plein! Zie jij jezelf hier al samen met je collega’s een topzomer beleven? Dan zijn zij op zoek naar jou!

Foto: Joris Bergsma / May Creations

De Beurs is per direct op zoek naar zowel bar- als bedieningsmedewerkers. Enige horeca-ervaring is hier een pré, maar ook zonder ben jij van harte welkom. Een gastgerichte mentaliteit en een flinke dosis enthousiasme is natuurlijk een stuk belangrijker! Ze zijn daarom op zoek naar collega’s met een proactieve houding; iemand die met een lach op het gezicht omgaat met drukte en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Ga jij nu liever in de keuken of achter de schermen aan de slag; wees niet getreurd! Ze zijn ook op zoek naar zelfstandig werkende koks en keukenhulpen/afwassers. Lekker aan de slag in een gloednieuwe keuken met een Josper Grill, Turnpike Smoker en Green Egg XL, of heerlijk poetsen onder het genot van fijne deuntjes, bij Café de Beurs kan het allemaal! Kijk voor een uitgebreid overzicht van de vacatures op www.debeursutrecht.nl/werken-bij. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, mail dan je CV en een korte motivatie met een leuke foto naar [email protected].

Ook Tapperij de Luifel, het gezellige kleine broertje van de Beurs, is op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste jongens en meiden met of zonder ervaring om hun team te versterken! Ben jij die bartopper of terraskoning(-in) waarmee zij samen de zomer doorkomen, stuur dan je CV en motivatie met een leuke foto naar [email protected].

Bij beide zaken ben je ook als aanstormend talent van harte welkom, wees dus niet bang om ook zonder ervaring te solliciteren, en wie weet sta jij dan binnenkort te stralen op de zonnigste terrassen van Utrecht!

 

 

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).