Vijf nieuwe fietsroutes verbinden de stad met Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Op deze manier liggen deze zomer de avonturen voor het oprapen, ook als je niet op vakantie gaat.

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Met een kwartier fietsen laat je de hectiek van de stad achter je. Of je nu van heuvels, bossen, heide, zandverstuivingen of rivierlandschappen houdt: Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug heeft het allemaal.

Elke dag vakantie

En omdat dat uitgestrekte landschap ook nog eens is bezaaid met honderden kastelen, buitenplaatsen, uiterwaarden, culinaire proeverijen, klimparcoursen en andere belevenissen, kun je elke dag op vakantie op fietsafstand van je huis in Utrecht.

Ontdek nieuwe plekken

De routes variëren in afstand en richting. Welke route je ook kiest, ze voeren je langs plekken die nog niet iedereen kent. Denk aan de historische moestuin van Bartiméus in Doorn, proef producten uit eigen tuin in de gerechten bij Il Sogno gelegen op Landgoed Zuylestein in Leersum of bezoek wijngaard Beek en Royen in Zeist voor een bekroond glaasje Souvignier Gris.

Op de fiets

Gaat het al kriebelen? Pomp je fietsbanden op en ga deze zomer op reis in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Ontdek de routes op fietsennaardeheuvelrug.nl.