Huidadviesdagen bij Boots apotheek Utrecht en Houten | De Utrechtse Internet Courant Huidadviesdagen bij Boots apotheek Utrecht en Houten | De Utrechtse Internet Courant

Huidadviesdagen bij Boots apotheek Utrecht en Houten

Huidadviesdagen bij Boots apotheek Utrecht en Houten
Op 3, 4 en 5 oktober organiseren de Boots apotheken Utrecht en Houten huidadviesdagen. Op deze dagen kunnen klanten terecht voor een uitgebreide huidanalyse. 

Op 3, 4 en 5 oktober organiseren de Boots apotheken Utrecht en Houten huidadviesdagen. Op deze dagen kunnen klanten terecht voor een uitgebreide huidanalyse. 

Je huid staat de hele dag bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf en heeft soms veel te lijden. Daarom is het goed om te weten hoe het met de conditie van je huid gesteld, zodat je tijdig passende maatregelen kunt nemen. 

Onzichtbare huidschade

Tijdens de huidanalyse worden zes verschillende foto’s van de huid gemaakt. Door de verschillende soorten filters worden zaken zichtbaar die met het blote oog niet te zien zijn,  UV schade bijvoorbeeld. Aan de hand van de foto’s analyseert de huidexpert onder andere de mate van hydratatie, de talgproductie, de conditie van de poriën, pigmentvorming, roodheid en rimpels. De laatste foto is het meest spectaculair. Die laat namelijk zien hoe de huid zich op termijn kan ontwikkelen zonder de juiste bescherming en verzorging.

Advies

Na de analyse volgt een  persoonlijk huid- en productadvies. De huidanalyse kost normaal 25 euro maar is tijdens de huidadviesdagen gratis en de klant ontvangt tevens 15% korting op de  huidverzorgingsproducten van merken als No7, Eucerin, Vichy, La Roche Posay en Avène. 

Wanneer en waar

Donderdag 3 oktober – Boots apotheek Utrecht – Stationsplein 80

Vrijdag 4 oktober – Boots apotheek Houten – Het Rond 100 

Zaterdag 5 oktober – Boots apotheek Utrecht – Stationsplein 80 

Over Boots

Boots heeft al 170 jaar ervaring in Health en Beauty en heeft alles in huis op het gebied van gezondheid en welzijn. Je kunt er niet alleen terecht voor recept- en zelfzorggeneesmiddelen maar ook voor een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten.