Informatieavond voor iedereen die een huis wil kopen, verkopen en/of verbouwen. | De Utrechtse Internet Courant Informatieavond voor iedereen die een huis wil kopen, verkopen en/of verbouwen. | De Utrechtse Internet Courant

Informatieavond voor iedereen die een huis wil kopen, verkopen en/of verbouwen.

Informatieavond voor iedereen die een huis wil kopen, verkopen en/of verbouwen.
Kom naar het Wooncafé en laat je informeren over alles rondom ‘Wonen’.

Kom naar het Wooncafé en laat je informeren over alles rondom ‘Wonen’.
Speeddaten met lokale woonexperts tijdens het Wooncafé op 26 maart a.s.

Het Wooncafé wordt gehouden op maandag 26 maart bij Koffie&Ik, Vleutenseweg 169 te Utrecht en heeft als doel informatie te geven aan iedereen die verhuis- of verbouwplannen heeft. Men kan speeddaten met lokale deskundigen en de mogelijkheden onderzoeken.

Tijdens deze gratis inloopavond kunnen consumenten al hun persoonlijke vragen stellen rond de aanschaf van een eerste of een volgende woning. Ook is er expertise op scheidingsgebied aanwezig. De volgende deskundigen zullen er deze avond zijn:
De Hypotheekshop Utrecht Lombok, Van Scherpenzeel Makelaars, Koch en Compaijen Notarissen en Onze Scheidingscoach. Het Wooncafé kent een laagdrempelige opzet en wordt georganiseerd in het café, met een kopje koffie of een borreltje erbij. Iedereen kan één op één praten met diverse onafhankelijke deskundigen.

Het Wooncafé is te bezoeken tussen 18.30 en 21.00 uur. Toegang is gratis. Graag aanmelden via http://www.mijnwooncafe.nl/events/35/utrecht/. Meer informatie vind je op www.mijnwooncafe.nl

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).