Kom 9 & 10 november naar Spellenspektakel | De Utrechtse Internet Courant Kom 9 & 10 november naar Spellenspektakel | De Utrechtse Internet Courant

Kom 9 & 10 november naar Spellenspektakel

Kom 9 & 10 november naar Spellenspektakel
Het is weer sneller donker buiten en dus is het perfecte seizoen voor spelletjes thuis aangebroken! Laat je inspireren tijdens het Spellenspektakel, de gezelligste en grootste spellenbeurs van Nederland.

Het is weer sneller donker buiten en dus is het perfecte seizoen voor spelletjes thuis aangebroken! Laat je inspireren tijdens het Spellenspektakel, de gezelligste en grootste spellenbeurs van Nederland.


De Jaarbeurs Utrecht staat dit weekend volledig in het teken van (bord)spellen en is dé plek voor liefhebbers van (bord)spellen en gezelligheid. Jong en oud kunnen hun hart ophalen met shops met nieuwe- en tweedehandsspellen, honderden speeltafels, speldemonstraties, meeslepende toernooien en nog veel meer.

Voor jong en oud
Er valt van alles te beleven; ook als je niet ieder weekend een spel uit de kast trekt. De allerjongsten kunnen naast de leuke spellen zich ook vermaken op het Kinderplein, om te bouwen en knutselen. Als competitieve speler kun je deelnemen aan verschillende toernooien, zoals de Magic The Gathering Dutch Open Series, en wie de slimste handelaar van Europa is wordt bepaald tijdens het EK Catan.

Of je een beginner bent of alle ins en outs al kent, iedereen kan aanschuiven bij verschillende speeltafels waar je tips krijgt van de professionals. Lekker rondkijken kan natuurlijk ook! Heel veel verschillende spellenuitgevers, shops en spellenclubs zijn aanwezig waardoor je misschien wel met een nieuw favoriet bordspel naar huis gaat.

Nieuwe locatie
Wegens het succes van de vorige edities vindt het Spellenspektakel dit jaar op een nieuwe, grotere locatie plaats, namelijk in de Jaarbeurs Utrecht. “Na jaren met veel plezier Spellenspektakel in het Beursgebouw in Eindhoven te hebben georganiseerd, moest er door het groeiende succes een nieuwe locatie gevonden worden”, aldus Spellenspektakel-organisator Frank Bunnik. “De Jaarbeurs is een prachtige locatie en past perfect bij onze ambities voor Spellenspektakel. We worden hier met open armen ontvangen en we willen met het evenement iets moois teruggeven aan alle inwoners van Utrecht.”

Bekijk de aftermovie van de vorige editie hier.

Spellenspektakel vindt op 9 en 10 november plaats in Jaarbeurs Utrecht. Kijk voor meer informatie op de website www.spellenspektakel.nl.