Lekker naar de film op regenachtige Hemelvaartsdag | De Utrechtse Internet Courant Lekker naar de film op regenachtige Hemelvaartsdag | De Utrechtse Internet Courant

Lekker naar de film op regenachtige Hemelvaartsdag

Lekker naar de film op regenachtige Hemelvaartsdag
Hemelvaartsdag Het wordt druilerig en wisselvallig weer op Hemelvaartsdag aankomende donderdag. Maar niet getreurd, bij Kinepolis kom je deze vrije dag wel door!

Hemelvaartsdag

Het wordt druilerig en wisselvallig weer op Hemelvaartsdag aankomende donderdag. Maar niet getreurd, bij Kinepolis kom je deze vrije dag wel door!

Kom schuilen bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en geniet van de grappige nieuwe bioscoopfilm Huisdiergeheimen 2. Deze vrolijke animatiefilm is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 en draait vanaf Hemelvaartsdag volop bij Kinepolis.

Huisdiergeheimen 2

Huisdiergeheimen 2 onthult alles wat onze huisdieren uitspoken wanneer de baasjes niet thuis zijn. Heb je het eerste deel van Huisdiergeheimen gemist? Dat maakt niet uit! De trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget en al hun vriendjes beleven hilarische gloednieuwe avonturen in Huisdiergeheimen 2.

Speciale programmering

Niet zo’n fan van huisdieren? Naast huisdiergeheimen 2 is er een ruim (en variërend) aanbod aan films  te beleven op Hemelvaartsdag! Speciaal voor deze dag biedt Kinepolis Jaarbeurs Utrecht een speciale programmering zodat er voor ieder wat wils is. Denk bijvoorbeeld aan de sprookjesachtige live action remake van Disney’s Aladdin, het legendarische verhaal van Elton John in de film Rocketman of het gekke duo bestaande uit Anne Hathaway en Rebel Wilson in The Hustle. Oh, en beleef je liever wat meer actie? Dan is Godzilla ll King of the Monsters misschien iets voor jou!

Gratis parkeren

Onderweg naar de film hoef je de regen (gelukkig!) niet te trotseren, want je kunt voor de deur van Kinepolis Jaarbeurs Utrecht tot 4 uur lang gratis parkeren!

Check het filmaanbod met tijden en tickets nu op de website van Kinepolis: kinepolis.nl